HerNews.gr
Μόδα

Δήμητρα Πέτσα: H Ελληνίδα σχεδιάστρια που εφηύρε τα wet look φορέματα στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Δήμητρα Πέτσα, ιδρύτρια του brand Di Petsa με έδρα το Λονδίνο, έχει ξεχωρίσει στην παγκόσμια σκηνή της μόδας με τα πρωτοποριακά της φορέματα.

Πολλές stars παγκοσμίου φήμης, μεταξύ των οποίων η Νίκι Μινάζ, η Μπέλα Χαντίντ, η Κάιλι Τζένερ, η FKA Twigs, η Doja Cat, η Lizzo και οι αδερφές Καρντάσιαν, έχουν επιλέξει να φορέσουν φορέματα της σε δημόσιες εμφανίσεις τους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DI PETSA 🌊 (@dipetsa)

Τα φορέματα της Δήμητρας Πέτσα είναι εξαιρετικά πρωτότυπα , σε wet look που κολλάνε στο σώμα, κολακεύοντας το.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DI PETSA 🌊 (@dipetsa)

Μπαίνει επίσημα στο πρόγραμμα της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου

Η Δήμητρα Πέτσα λάνσαρε καινούργια συλλογή με δημιουργίες της, η οποία έκανε ντεμπούτο στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.
Η παρουσίαση της συλλογής της ακολούθησε την ένταξη του brand Di Petsa στο επίσημο πρόγραμμα της Εβδομάδας Μόδας της αγγλικής πρωτεύουσας.

Το φιλμ που περιέχει τα ρούχα της νέας συλλογής και έχει τον τίτλο “Το Φεγγάρι έχει τη γεύση του Κρασιού”, αντικατοπτρίζει τη δημιουργική διαδικασία που ακολουθεί για να φτιάξει τα ρούχα. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία του βίντεο υπογράφει η ίδια η νεαρή σχεδιάστρια.

Εμπνευσμένη από τα Διονυσιακά μυστήρια της Αρχαίας Ελλάδας, η collection απελευθερώνει το άτομο ώστε να επιστρέψει στην φυσική του κατάσταση.

Ως προς την τεχνική της κατασκευής των ενδυμάτων, κυριαρχούν οι πολλαπλές πτυχώσεις στα ρούχα, τα οποία έχουν δημιουργηθεί από ανακυκλωμένα υλικά. Κυριαρχούν οι γήινες αποχρώσεις, του ροζ και του κόκκινου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Mob Wife Aesthetic: Είναι η πιο hot τάση του χειμώνα γεμάτη sexiness χλιδή και αυτοπεποίθηση

HerNews ka

Chiara Ferragni: Μας παρουσιάζει το ultra feminine παπούτσι Shake της Louis Vuitton

Her News

Kim Kardashian: Δημιούργησε βρώσιμα εσώρουχα με καραμέλες για τον Άγιο Βαλεντίνο

HerNews ka