HerNews.gr
Μόδα

Mob Wife Aesthetic: Είναι η πιο hot τάση του χειμώνα γεμάτη sexiness χλιδή και αυτοπεποίθηση

Επαναφέροντας το bada-bing  στη μόδα αφού τα χαριτωμένα crop tops και τα μοντέρνα τζιν της αναζωπύρωσης του Y2K είχαν την καλή τους πορεία, οι λαμπερές κοπέλες του Gotham γίνονται γκάνγκστερ με την ενδυμασία τους στην αυθεντική τάση «Mob Wife Aesthetic». 

«Οι κορυφαίες κυρίες σε ταινίες με μαφιόζους πάντα αποπνέουν σεξουαλικότητα, χλιδή και αυτοπεποίθηση», είπε η Manhattener Kayla Trivieri στην The Post, δίνοντας τα εύσημα της στις σκληροπυρηνικές ηρωίδες των κλασικών εγκλημάτων δρόμου, όπως η Lorraine Bracco στο «Goodfellas», η Sharon Stone στο «Casino», και η Edie Falco ως η εμβληματική Carmela Soprano.

Τολμηρό glam, οι γούνες, τα μεγάλα κοσμήματα, οι τσάντες επώνυμων σχεδιαστών είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης τάσης.

Η Kayla Trivieri στην οικονομική περιοχή στο Μανχάταν στις 11 Ιανουαρίου 2024.

Με σχεδόν 8 εκατομμύρια προβολές TikTok από την αυγή του νέου έτους, το #MobWifeAesthetic έρχεται ως η δυνατή και περήφανη αντίθεση της σιωπηρής εμφάνισης «stealth wealth» που φέρεται από A-listers όπως η Sofia Richie και η Gwyneth Paltrow κατά το δεύτερο μισό του 2023.

Αντίθετα, οι ατρόμητοι fashionistas του κινήματος, συμπεριλαμβανομένης της πρωτοπόρου του Sarah Arcuri, φορούν βελούδινες γούνες, μαύρες δερμάτινες μίνι φούστες, κόκκινα κραγιόν και χρυσές αλυσίδες.

Η τάση Mob Wife Aesthetic συμπίπτει με την πρόσφατη αναβίωση των ρούχων με leopard print ένα σχέδιο που κάλυπτε τις καμπύλες των βαρέων βαρών του Χόλιγουντ όπως η Rihanna και η Emily Ratajkowski αυτόν τον μήνα. 

Έντι Φάλκο ως Καρμέλα Σοπράνο.

Drea de Matteo, Season 5, Ep.64, 'Long Term Parking' που προβλήθηκε στις 23 Μαΐου 2004.

Η τάση δεν είναι μόνο για τους Ιταλούς. Όλοι μπορούν να πάρουν ένα γούνινο παλτό και να το συνδυάσουν με το αγαπημένο τους μαύρο φόρεμα και μερικά κοσμήματα για να αποκτήσουν αυτή την εκλεπτυσμένη μαξιμαλιστική εμφάνιση.

@stoneandstrand entering our mob wife era 🍸🍒🎱 #mobwife #mobwifewinter #mobwifeglamour #jewelry #jewelrystyling ♬ so this is love – soft girl aesthetic

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Clogs: Ποιος ειναι πιο στυλάτος τρόπος να τα φορέσουμε την άνοιξη;

HerNewskl

Τα ωραιότερα εσώρουχα για του Αγίου Βαλεντίνου

Her News

Δήμητρα Πέτσα: H Ελληνίδα σχεδιάστρια που εφηύρε τα wet look φορέματα στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Her News