HerNews.gr
Μόδα

Kim Kardashian: Δημιούργησε βρώσιμα εσώρουχα με καραμέλες για τον Άγιο Βαλεντίνο

Η Kim Kardashian μόλις ανακοίνωσε την επιστροφή του Skims’s Day Shop για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μια άκρως sexy καμπάνια με πρωταγωνίστρια τη Lana Del Rey, η οποία πόζαρε με μια σειρά από slip φορέματα και αρκουδάκια αντάξια ενός χολιγουντιανού pinup.

Και ως μέρος της κυκλοφορίας, η μάρκα εσωρούχων λανσάρει ένα σετ καινοτομίας που πιθανότατα δεν θα σας κρατήσει μετά τις 14 Φεβρουαρίου: ένα πλήρως βρώσιμο σουτιέν και στρινγκ.

Με 34 δολάρια για το bralette και 24 δολάρια για το ασορτί εσώρουχο, τα καραμελένια skivvies κοστίζουν το ίδιο με τα βαμβακερά εσώρουχα τυπικής έκδοσης της Skims — αλλά τουλάχιστον διπλασιάζονται ως επιδόρπιο.

Σετ εσώρουχα skims candyΚατασκευασμένο από πολλαπλά καραμελάκια και διακοσμημένο με καρδιές καραμέλας Skims, το σετ ενός μεγέθους που ταιριάζει σε όλα τα μεγέθη διατίθεται συσκευασμένο σε μια ειδική ροζ συσκευασία δώρου.

Σετ εσώρουχα skims candy

Η Kim Kardashian δεν είναι η μόνη σταρ που κυκλοφόρησε θεματικά εσώρουχα για το V-Day. Η μάρκα Savage X Fenty της Rihanna έχει επίσης πειραματιστεί με συγκλονιστικά στυλ που συνδέονται με την ημέρα των ερωτευμένων.

Στο παρελθόν, η τραγουδίστρια πόζαρε με δαντελωτή ολόσωμη φόρμα χωρίς καβάλο και εσώρουχα από τις διάφορες σειρές του Αγίου Βαλεντίνου του Savage.

Skims Play Kit
Skims Play Kit

Η Kim Kardashian προσφέρει επίσης τα “Xcessories” με βαθμολογία Χ , όπως χειροπέδες, μινιατούρες μαστίγια μαζί με δερμάτινα pasties και αλυσίδες για στρίνγκ.

Για να μην μακρηγορούμε, το επερχόμενο λανσάρισμα του Skims περιλαμβάνει επίσης ένα Play Kit (58 δολαρίψν) με σατέν κάλυμμα για τα μάτια και riding crop, επομένως είτε θέλετε να κάνετε τις γιορτές του Αγίου Βαλεντίνου πικάντικες ή γλυκές, σίγουρα θα βρείτε κάτι που να γαργαλάει η φαντασία σου.Η Lana Del Rey σε μπλε βελούδινη καρδιά

Η εντυπωσιακή φωτογράφιση της Lana Del Ray

Η Lana Del Rey πόζαρε με εσώρουχα για μια ρομαντική, ρετρό εμπνευσμένη καμπάνια Skims, με κομμάτια από το κατάστημα της μάρκας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Διαθέσιμη από τις 23 Ιανουαρίου 2024, η συλλογή Valentine’s της μάρκας της Kim Kardashian ποικίλλει από εσώρουχα για το μήνα του μέλιτος έως παιχνιδιάρικα εμπριμέ κομμάτια.

Lana del Rey

«Η συλλογή τους είναι τόσο όμορφη και ονειρική, γεγονός που έκανε τη συνεργασία με τη Nadia Lee Cohen στο δημιουργικό τόσο διασκεδαστική», δήλωσε η Lana Del Rey. «Ελπίζω να το αγαπήσεις όσο κι εγώ».

Το νέο γύρισμα δεν είναι σχεδόν η πρώτη φορά που η Lana και η Kardashian συνεργάζονται. Το 2014, η σταρ τραγούδησε στον γάμο της με τον πρώην της Kanye West στις Βερσαλλίες.

Kim Kardashian: Αυτή είναι η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει τη νέα σειρά μακιγιάζ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κέιτ Μίντλετον: Η viral εμφάνηση της στο μουσουλμανικό κέντρο με μαντήλα που συζητήθηκε!

HerNews ka

Interview για εργασία! Τι είναι κατάλληλο να φορέσεις;

Her News

Kim Kardashian: Ποζάρει με δερμάτινο μπικίνι για την «πιο προκλητική» καμπάνια Skims μέχρι τώρα

HerNews ka