HerNews.gr
Μόδα

Chiara Ferragni: Μας παρουσιάζει το ultra feminine παπούτσι Shake της Louis Vuitton

Η Chiara Ferragni μας παρουσιάζει το παπούτσι Shake της Louis Vuitton που αναμένεται να γίνει ένα εμβληματικό και διαχρονικό σχέδιο για κάθε εμφάνιση.

Το Shake εκπέμπει μία ταυτόχρονα διαχρονική και σύγχρονη πρόταση Το όνομα του παπουτσιού από μόνο του μιλά για τη διασκεδαστική και ελεύθερη ιδέα του.

Πρόσωπο της κορυφαίας εταιρίας Louis Vuitton το παγκόσμιο σύμβολο της μόδας και επιχειρηματίας, η Ιταλίδα Chiara Ferragni.

Το νέο παπούτσι αντλεί έμπνευση από την τσάντα Twist, μεταφέροντας το γλυπτό κλείσιμο LV στο πάνω μέρος της γλώσσας. Σε λακαρισμένο ή γυαλιστερό μέταλλο, είναι ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ που θα κοσμεί τα παπούτσια με high-impact chic.

Προτείνεται σε διάφορα στυλ και ύψη, ξεκινώντας από γόβες και slingbacks που υποδηλώνουν μια νεο-ρετρό εμφάνιση. 

Αυτά τα στυλ είναι διαθέσιμα σε 5,5 cm και 8,5 cm και σε όμορφο λουστρίνι δέρμα

Πέρα από τις βασικές αποχρώσεις του μαύρου και του nude, το Shake κάνει το ντεμπούτο του με εποχιακά χρώματα που περιλαμβάνουν ένα ροζ με ποπ έμπνευση σε λείο λουστρίνι, καθώς και ένα πλούσιο μπορντό και ένα βαθύ μπλε, και τα δύο σε λουστρίνι Epi.

Καθώς ο σχεδιασμός του Shake είναι κλασικός και προσαρμόσιμος, η σειρά επεκτείνεται σε σανδάλια, Mary Janes (επίσης σε 5,5 cm και 8,5 cam) και loafers (5,5 cm) – το καθένα κατάλληλο για διαφορετικούς τρόπους ντυσίματος.

Για μια ακόμα πιο τολμηρή δήλωση, το Shake Mary Jane διατίθεται σε δέρμα πόνι με λεοπάρ σχέδιο.

Μια μπαλαρίνα flat, επίσης σε λεοπάρ σχέδιο διαθέτει μικρό τακούνι – μια τέλεια επιλογή άνεσης που διατηρεί την αιχμή της.

Δύο παραλλαγές με πλατφόρμα απογειώνουν το Shake στο επόμενο επίπεδο.

Στις ankle boots και τα σανδάλια, κυκλοφορεί με τακούνι 12 cm με πλατφόρμα 2,5 cm. Εδώ, το ογκώδες τακούνι συμβάλλει στη διασφάλιση ότι αυτά τα στιλ μπορούν να φορεθούν αβίαστα, είτε περπατώντας είτε χορεύοντας.

Σε χρυσό και ασημί χρώμα, τα σανδάλια αποτελούν μια λαμπερή δήλωση που διαπνέεται από αυτοπεποίθηση και θηλυκότητα.

Από το πρωί μέχρι το βράδυ, τόσο κατάλληλο για το Γραφειο, όσο και για party looks, το Shake είναι έτοιμο να ενταχθεί στη συλλογή παπουτσιών της Louis Vuitton ως ένα εμβληματικό και διαχρονικό σχέδιο.

Chiara Ferragni: Φόρεσε το crop top που όλες ζηλέψαμε

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Victoria’s Secret: H νέα καμπάνια της ενώνει ξανά τα αγαπημένα μας super models

HerNewskl

Φλοράλ: Μπορούν να φορεθούν το φθινόπωρο;

HerNewskl

Jennifer Lopez: Ποζάρει δίπλα στην πισίνα με το μαγιό της

Her News