HerNews.gr
Διεθνή

Britney Spears: Η συγγνώμη της μητέρας της μέσω Instagram

Η σχέση της Britney Spears με τους γονείς της κάθε άλλο παρά καλή μπορεί να χαρακτηριστεί.

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια μέχρι πέρυσι είχε την πλήρη κηδεμονία από τον πατέρα της Jamie Spears, επί 13 ολόκληρα χρόνια πράγμα που σήμαινε ότι ήταν υπεύθυνος για τα οικονομικά αλλά και για τα προσωπικά της κόρης του.

Από τη στιγμή που το δικαστήριο δικαίωσε την Britney Spears δεν είναι λίγες οι φορές που εκείνη έχει εκφράσει μέσω των social media την οργή της για αυτό το ζήτημα, ενώ έχει αποκαλύψει και τι ακριβώς συνέβαινε πριν από τα shows ή στην καθημερινότητά της.

 

«Δεν με άφηναν να κάνω παιδί», είχε γράψει σε μια από τις σχετικές αναρτήσεις της. Μάλιστα, ετοιμάζει και βιβλίο με την ιστορία της, ώστε να «κλείσει τα στόματα» όσων την κατηγορούν.

Η μητέρα της όμως Lynne Spears φαίνεται να έχει μετανιώσει και προσπαθεί με κάθε τρόπο να καταφέρει να έρθει κοντά στην κόρη της.

Με μια φωτογραφία στο instagram της, όπου έγραφε “Δεν είμαι τέλεια όμως είμαι εγώ” άνοιξε για ακόμη μια φορά την καρδιά της στους θαυμαστές της και εξέφρασε την πικρία της για όλο αυτό που συμβαίνει με την οικογένειά της.

Τα λόγια της Britney:

«Αντιλαμβάνομαι πως οι αναρτήσεις για το παρελθόν μου ίσως μοιάζουν εμμονικές. Μπορεί να φαίνεται πως δυσκολεύομαι πολύ να το ξεπεράσω. Αλλά το αληθινό πρόβλημα για εμένα είναι πως μέχρι αυτή την ώρα, η οικογένειά μου, δεν έχει καμία αίσθηση του τι έκανε. Δεν έχουν τύψεις. Θεωρούν πως δεν έκαναν τίποτα λάθος. Θα μπορούσαν απλώς να αναλάβουν την ευθύνη των πράξεων τους και να αναγνωρίσουν ότι με πλήγωσαν. Μια ειλικρινής συγγνώμη θα έβαζε τελεία στο ζήτημα, αλλά με ξεπερνά το ότι κάθε ημέρα που γνωρίζουν τι μου έκαναν, αντιδρούν σαν αυτό να ήταν το σωστό. Οι αντιδράσεις τους δείχνουν ότι έχω μία οικογένεια που δεν με σέβεται καθόλου. Αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι για εμένα. Και όσο κι αν τους αγαπώ, αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να ξεπεράσω. Όταν κάνω αναρτήσεις για αυτές τις στιγμές μιλάω από την καρδιά μου. Μου είναι πολύ δύσκολο. Και για εκείνους που μου λένε να το ξεπεράσω, προσπαθώ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Channel 8 (@britneyspears)

Το σχόλιο που έκανε κάτω από την φωτογραφία η μητέρα της:

«Λυπάμαι πολύ για τον πόνο σου», έγραψε. «Λυπάμαι εδώ και πολλά χρόνια. Σε αγαπώ και μου λείπεις. Σε παρακαλώ, θέλω να σου μιλήσω από κοντά. Britney, βαθιά μέσα σου γνωρίζεις πόσο σε αγαπώ και πόσο μου λείπεις. Απολογούμαι για ό,τι σε πλήγωσε».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μεξικό: 79χρονος σκότωσε την 21χρονη σύζυγό του γιατί του ζήτησε διαζύγιο

Her News

Jennifer Lawrence: Αποκάλυψε τον λόγο που προτιμά να συνεργάζεται μόνο με γυναίκες σκηνοθέτες!

HerNewskl

Kelly Clarkson: Αποκαλύπτει πως κατάφερε να χάσει βάρος

HerNews ka