HerNews.gr
Ελλάδα

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Συνεχίζεται αύριο με τις καταθέσεις ηθοποιών

Αύριο, Παρασκευή, θα συνεχιστεί η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, με την κατάθεση της συνεργάτιδος του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Η δίκη του ηθοποιού διεκόπη, πριν λίγο, λόγω αδιαθεσίας της προέδρου του δικαστηρίου.

Ειδικότερα, η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη θα συνεχιζόταν σήμερα με κατάθεση στενής συνεργάτιδας και των ηθοποιών Θάλεια Ματίκα, Ζέτα Μακρυπούλια, Αλίνα Κωτσόβουλου, Τάσο Χαλκιά και Ράνια Σχίζα.

Στο βήμα του μάρτυρα βρέθηκε πρώην συνεργάτης του ηθοποιού, η οποία κατέθεσε ότι πριν από ένα χρόνο έχασε τη δουλειά της, γιατί θα κατέθετε στη δίκη υπέρ του κατηγορούμενου όπως είπε.

Σήμερα στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο αναμένονται οι καταθέσεις στενής συνεργάτης του ηθοποιού και των ηθοποιών Θάλεια Ματίκα, Ζέτα Μακρυπούλια, Αλίνα Κωτσόβουλου, Τάσο Χαλκιά και Ράνια Σχίζα.

Δεν εμφανίστηκε η Ζέτα Μακρυπούλια στην οποία δεν έχει επιδοθεί η κλήση. Το δικαστήριο την αναζήτησε μέσω τηλεφώνου, ωστόσο δεν την εντόπισε.

Στο άκουσμα της διακοπής για αύριο, οι ηθοποιοί ζήτησαν να μάθουν ποτέ ακριβώς θα καταθέσουν. «Έχω πρεμιέρα αύριο, πώς θα γίνει;» είπε η Ράνια Σχίζα. Η Θάλεια Ματίκα συμπλήρωσε: «Έχω γύρισμα αύριο, έχω δυο μικρά παιδιά και ο σύζυγός μου βρίσκεται στο εξωτερικό. Θέλω απλώς να ξέρω πώς θα πάει η διαδικασία».

Αύριο, θα συνεχιστεί η κατάθεση της συνεργάτιδος του Πέτρου Φιλιππίδη. Μετά το δικαστήριο ζήτησε να είναι παρούσες η Θάλεια Ματίκα, η Αλίνα Κοτσοβούλου. Την Τρίτη αναμένεται να καταθέσουν ο Τάσος Χαλκιάς και η Ράνια Σχίζα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κιβωτός του Κόσμου: Η αντίδραση της πρεσβυτέρας μετά τις καταγγελίες – «Ρε άντε φύγετε από εδώ»

HerNews ka

Κακοκαιρία Daniel: Καμπανάκι ειδικών για το νερό στις πληγείσες περιοχές – Οι κίνδυνοι που κρύβει

HerNews ka

Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα – Ψυχρή εισβολή από το απόγευμα της Παρασκευής

HerNews ka