HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Η Βασιλική Νταντά μιλά στο HerNews: «Στην πορεία μου δεν μου ήρθε κάτι έτοιμο χωρίς να δουλέψω σκληρά γι’ αυτό»

Δυναμική, επιτυχημένη, με χαρακτηριστική φωνή και επιτυχίες που το κοινό έχει αγαπήσει. Η Βασιλική Νταντά σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο HerNews, μιλάει για την πορεία της, τις δυσκολίες στον χώρο του τραγουδιού αλλά και για τη νέα της επιτυχία «Αρρώστια μου».

Μίλησε μας λίγο για εσένα. Ήθελες πάντα να γίνεις τραγουδίστρια ή προέκυψε στην πορεία της ζωής σου;

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ήμουν ένα μικρό κοριτσάκι που περίμενε να μεγαλώσει για να γίνει τραγουδίστρια. Βρίσκομαι στο χώρο του τραγουδιού 20 χρόνια κ στη δισκογραφία 12 χρόνια.

Μετά από πολλές επιτυχίες που έχει αγαπήσει το κοινό, επέστρεψες δυναμικά στη δισκογραφία με το τραγούδι «Αρρώστια μου». Όταν άκουσες τους στίχους, πριν το ερμηνεύσεις, ποιο ήταν το πρώτο σου συναίσθημα;

Το τραγούδι «Αρρώστια μου» το είχα πρώτο τραγουδήσει (δειγματίσει , όπως λέμε..) πριν 10-12 χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Πρόσφατα, στην αναζήτηση νέου τραγουδιού, ακούγοντας παλιά μου demo, συνειδητοποίησα ότι δεν κυκλοφόρησε ποτέ κ κατάλαβα ότι είχε έρθει η ώρα του!

Το videoclip του τραγουδιού «Αρρώστια μου» μας καθήλωσε με τις δυνατές εναλλαγές του. Μίλησε μας λίγο για τα γυρίσματα.  

Με τον σκηνοθέτη του videoclip, Αλεξ Κωνσταντινίδη συνεργαζόμαστε ήδη πολλά χρόνια. Έχουμε άριστη σχέση, γιατί υπάρχει σεβασμός, αγάπη, όρεξη για δημιουργία κ φυσικά επαγγελματισμός από αυτόν κ την ομάδα του. Θέλαμε λοιπόν, σ’ αυτό το τραγούδι να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό, κάτι δυναμικό, με έντονες εναλλαγές εικόνων. Είμαι ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα. 

Το τραγούδι μιλάει για μια αρρωστημένες σχέσεις και τον πόνο που αυτές δημιουργούν. Είναι.. συνήθεις καταστάσεις στη σύγχρονη κοινωνία μας τέτοιες σχέσεις και κατά την γνώμη σου, γιατί;

Μια αρρωστημένη σχέση εκτός από πόνο, δημιουργεί εμμονές, ξεπερνάς κάθε όριο λογικής κ αυτό με φοβίζει.. Ειδικά στις μέρες μας που οι αρρωστημένες καταστάσεις είναι καθημερινό φαινόμενο δεν πρέπει να ντρεπόμαστε να ζητήσουμε βοήθεια.

Ποιες συνεργασίες έχεις ξεχωρίσει και με ποια κριτήρια ξεκινάς μια συνεργασία;

Στα τόσα χρόνια που δουλεύω έχω συνεργαστεί με πολλούς κι αξιόλογους καλλιτέχνες, κάθε ένας κ ένα μάθημα! Πιστεύω, πλέον, ότι η αρχή μιας καλής συνεργασίας είναι ο σεβασμός.

Υπάρχει κάποιο τραγούδι άλλου συναδέλφου σου που το έχεις «ζηλέψει» και θα ήθελες να το έχεις ερμηνεύσει εσύ;

Σίγουρα θα ακούσεις πολλά από αυτά που έχω ζηλέψει στα βίντεο που ανεβάζω στα social. Τα unplugged που λέμε… Πάντα διαλέγω τραγούδια που αγαπάω κ μοιράζομαι με τον κόσμο αυτές τις στιγμές μου..

Για μια γυναίκα πόσο δύσκολος είναι ο χώρος του τραγουδιού; 

Ο χώρος του τραγουδιού δε διαφέρει από το χώρο του γραφείου. Δύσκολες καταστάσεις βιώνουμε καθημερινά. Οι γυναίκες είναι δυνατές, διεκδικούν κ έχουν λόγο. Κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει αυτό το δικαίωμα. 

Βασιλική, υπήρξαν στιγμές που οι επαγγελματικές δυσκολίες σε έκαναν να σκεφτείς να τα παρατήσεις; 

Πρέπει να καμαρώνουμε για οτιδήποτε καταφέρνουμε στη ζωή μας! Κι εμένα στην πορεία μου δεν μου ήρθε κάτι έτοιμο, χωρίς να δουλέψω σκληρά γι’ αυτό. Σίγουρα οι δυσκολίες ήταν πολλές αλλά όπως βλέπεις είμαι εδώ ακόμα!

Ως δυναμική γυναίκα, τι θα συμβούλευες τις γυναίκες που στοχεύουν σε μια επιτυχημένη καριέρα, σε όποιον κλάδο και αν ανήκουν;  

Η γυναίκα είναι ζωή, δημιουργία, αγαπη! Η δύναμη που έχει μέσα της είναι μοναδική. Μην επιτρέψεις σε κανέναν να μειώσει την αξία σου κ να μην παρατάς τα όνειρα σου! Είναι δικά σου!


Ευχαριστούμε θερμά τη Βασιλική Νταντά για τη συνέντευξη που μας παραχώρησε!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Η τραγουδίστρια Φανή Δρακοπούλου μιλά στο HerNews: «Πιστεύω ότι περιστατικά κακοποίησης έχουν συμβεί στον χώρο του τραγουδιού»

Her News

Όλγα Τρέμη: «Βάζω το όριό μου» – Η απάντηση μετά τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου

Her News

Τιτίκα Στασινοπούλου για τη μάχη με τον καρκίνο: «Ακόμη και όταν είδα τον εαυτό μου χωρίς μαλλιά έβαλα περούκα. Δεν με πήρε ποτέ το παράπονο»

HerNews ka