HerNews.gr
Διεθνή

Christian Bale: «Έπαιρνα ρόλους γιατί τους απέρριπτε ο Leonardo Dicaprio»

Ο Cristian Bale σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στο «GQ», εξέφρασε δημοσίως την ευγνωμοσύνη του στον Leonardo Dicaprio, που χωρίς να το ξέρει έπαιξε ρόλο στην άνοδο της καριέρας του.

Ο ηθοποιός είπε ότι όταν ο Dicaprio απέρριπτε σημαντικές ταινίες, εκείνος περνούσε από οντισιόν για τους συγκεκριμένους ρόλους και τους έπαιρνε.

«Κοιτάξτε, μέχρι σήμερα, οποιονδήποτε ρόλο παίρνει κάποιος, είναι μόνο επειδή τον έχει περάσει εκείνος πριν», είπε αστειευόμενος σε συνέντευξή του.

«Δεν έχει σημασία τι σου λέει ο καθένας. Δεν έχει σημασία πόσο φιλικός είσαι με τους σκηνοθέτες.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι με τους οποίους έχω δουλέψει πολλές φορές, όλοι τους πρόσφεραν κάθε έναν από αυτούς τους ρόλους πρώτα σε εκείνον.

 

Οπότε, σε ευχαριστώ, Λίο, γιατί κυριολεκτικά, επιλέγει ό,τι κάνει», κατέληξε ο Bale. «Και μπράβο του γιατί είναι εκπληκτικός».

Ο Βale δήλωσε επίσης, ότι ποτέ δεν το πήρε προσωπικά όταν οι διευθυντές casting τον προσπερνούν και ο Dicaprio φέρεται να είναι πρώτος στην προτίμησή τους.

«Ξέρετε πόσο ευγνώμων είμαι που παίρνω οτιδήποτε γαμώτο; Θέλω να πω, δεν μπορώ να κάνω αυτό που κάνει αυτός», είπε ο Christian Bale.

«Και το κάνει υπέροχα. Αλλά θα υποπτευόμουν ότι σχεδόν όλοι όσοι έχουν παρόμοια ηλικία με αυτόν στο Hollywood  οφείλουν την καριέρα τους στο ότι απορρίπτει κάποια projects».

Ο ρόλος του γιάπη κατά συρροή δολοφόνου Patrick Bateman στην ταινία τρόμου «American Psycho» το 2000, ήταν ένας ρόλος που ο Leonardo Dicaprio προφανώς είχε απορρίψει.

Ο Bale κατάφερε να αναλάβει τον ρόλο που στη συνέχεια θα εκτόξευε την καριέρα του όταν ο Dicaprio αποφάσισε τελικά να αποχωρήσει από την ταινία.


«Με είχαν πληρώσει το ελάχιστο που τους επιτρεπόταν νομικά να με πληρώσουν», δήλωσε.

 «Θυμάμαι μια φορά που καθόμουν στο τρέιλερ του μακιγιάζ και οι μακιγιέρ γελούσαν μαζί μου επειδή πληρώθηκα λιγότερο από εκείνους».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jada Pinkett Smith: Αποκαλύπτει ότι αυτή και ο Will Smith ήταν χωρισμένοι για 6 χρόνια πριν το χαστούκι στα Όσκαρ

HerNews ka

Σάλος δίχως τέλος για το βίντεο της Σάνα Μάριν, πρωθυπουργό της Φινλανδία: «Ναι, θα κάνω τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών»

Her News b

Chanel No.5: Ένας λαβύρινθος – φόρος τιμής για το πιο διάσημο άρωμα του κόσμου

Her News