HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Τιτίκα Στασινοπούλου για τη μάχη με τον καρκίνο: «Ακόμη και όταν είδα τον εαυτό μου χωρίς μαλλιά έβαλα περούκα. Δεν με πήρε ποτέ το παράπονο»

Η Τιτίκα Στασινοπούλου έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και στον Ανδρέα Θεοδώρου, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έχετε μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη που δώσατε όταν διαγνωστήκατε με καρκίνο στο στήθος, δίνοντας κουράγιο σε πολλές γυναίκες.

Αλίμονο. Δεν πρέπει να παραιτούμαστε αλλά στωικά να προχωράμε στις συμβουλές που μας δίνουν οι γιατροί.

Τιτίκα Στασινοπούλου: «Πηδ… που πηδ… γιατί δεν πας στην τηλεόραση;» | in.gr

Ήταν σοκ για εσάς;

Το ότι έμεινα με ένα στήθος; Όχι, γιατί εξαρτάται τι βάρος δίνει ο καθένας μας σε αυτό που φεύγει. Ακόμη και όταν είδα τον εαυτό μου χωρίς μαλλιά έβαλα περούκα. Δεν με πήρε ποτέ το παράπονο. Το γιατί σε μένα είναι πάρα πολύ εγωιστικό. Είχα ανέκαθεν μια εσωτερική σιγουριά ότι δεν θα πάθω χειρότερα. Έκανα αρκετές χημειοθεραπείες και ακόμη παίρνω τα φάρμακά μου.

Φοβάστε μήπως ο καρκίνος επιστρέψει;

Δεν το σκέφτομαι καθόλου. Αλίμονο αν ζούσα έτσι.

Είχατε κάποιον φύλακα-άγγελο όταν πολεμούσατε τον καρκίνο;

Έχω τον Αρχάγγελο Μιχαήλ προστάτη μου και μέσα από την πίστη μου αντλώ δύναμη.

Τιτίκα Στασινοπούλου: «Όταν βλέπω ταινία του Ψάλτη αλλάζω κανάλι, δεν μου  άρεσε σαν καλλιτέχνης»Γιατί έχετε προστάτη τον συγκεκριμένο Άγιο;

Εκείνος μου μίλησε πήγαινα και τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο στη Σύμη για να τον επισκεφθώ. Τώρα έχω καιρό να πάω, αλλά έχω πάντα την εικόνα Του πάνω μου. Και αν νιώθω ότι στριμώχνομαι πολύ του λέω «Μεγαλόχαρέ, τι θα κάνεις; Θα ρίξεις καμιά ματιά από εδώ;».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στέλιος Κουδουνάρης: «Έχασα πολύ μεγάλο ποσό. Ετοιμάζω αγωγή εναντίον της τράπεζας»

Her News

Εύη Δρούτσα: “Ο πρώην σύζυγός μου είχε ένα ελάττωμα το οποίο δεν άντεξα”

Her News

PAK SISTERS: Οι food blogger που ξεχωρίζουν

Her News