HerNews.gr
Ελλάδα

Θοδωρής Μαραντίνης: Ζητά την συνεπιμέλεια των παιδιών του με την Σίσσυ Χρηστίδου

Ο Θοδωρής Μαραντίνης υιοθετεί πια επιθετική στάση. Ζητά τη συνεπιμέλεια των δύο αγοριών του, Φίλιππου-Ραφαήλ και Άγγελου-Μιχαήλ.

Στην περίπτωση μάλιστα που το δικαστήριο αποφανθεί υπέρ του, είναι πολύ πιθανό όχι μόνο να ζει με τα παιδιά του έξι μήνες το χρόνο, αλλά ακόμα και να έχει λαμβάνειν από την πρώην σύζυγό του.

Ο τραγουδιστής και συνθέτης, που φέρεται το τελευταίο διάστημα να μην κατέβαλλε στην παρουσιάστρια το συμφωνημένο από το 2019 ποσό διατροφής για τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

To οποίο ήταν 4.000 ευρώ μηνιαίως συν τα δίδακτρα των ιδιωτικών σχολείων όπου φοιτούν. Kαταδικάστηκε την Τρίτη σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

 Επιπλέον, σύμφωνα με την απόφαση, θα έπρεπε να καταβάλει το σύνολο του οφειλόμενου ποσού.

Χθες το πρωί, το πρώην αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε ξανά αντιμέτωπο στα δικαστήρια, με τον Μαραντίνη να ζητά επισήμως συνεπιμέλεια.

Αν το δικαστήριο εκδώσει θετική απόφαση, τότε το ποσό της διατροφής θα ρυθμιστεί σε νέα βάση.

Αναλόγως με τα διαστήματα που το δικαστήριο θα ορίσει ότι τα παιδιά θα βλέπουν τον πατέρα τους.

Όπως έγινε γνωστό κατά την ακροαματική διαδικασία, ο δημοφιλής καλλιτέχνης, κατά τη διάρκεια της πανδημίας που δεν μπορούσε να εργαστεί, φέρεται να κατέφυγε τρεις φορές στη Δικαιοσύνη. Με το αίτημα μείωσης της συγκεκριμένης διατροφής, την οποία, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, αδυνατούσε να πληρώσει.

Μάλιστα, εκείνη την εποχή η διατροφή είχε ήδη μειωθεί στα 1.000 ευρώ. Με τον τραγουδιστή να αναλαμβάνει να πληρώνει τα δίδακτρα των παιδιών του (2.000 ευρώ).

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν το 2019 το ζευγάρι έφτασε στο χωρισμό, είχαν συναποφασίσει την επιμέλεια των δύο αγοριών να την έχει εξολοκλήρου η Σίσσυ Χρηστίδου. (σ.σ.: δεν είχε ψηφιστεί ακόμα η υποχρεωτική συνεπιμέλεια). Ο τραγουδιστής θα τα έβλεπε δύο φορές την εβδομάδα. Από κοινού επίσης είχαν συμφωνήσει η διατροφή να φτάσει στο ύψος των 2.000 ευρώ για κάθε παιδί.

Διαβάστε περισσότερα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λαμία: Νεκρός βρέθηκε ο πατέρας από την Άρτα που αγνοούνταν – Ζωντανός εντοπίστηκε ο 38χρονος γιος του

HerNews ka

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Αιφνιδιαστικός έλεγχος στο κελί του στις φυλακές Μαλανδρίνου

HerNews ka

Χριστίνα Μπόμπα: Η εξωσωματική και η κατάρριψη των ταμπού

Her News