HerNews.gr
Ελλάδα

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Αιφνιδιαστικός έλεγχος στο κελί του στις φυλακές Μαλανδρίνου

Αναγνωστοπουλος

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο καταδικασθείς πρωτοδίκως για την στυγερή δολοφονία της συζύγου Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερα, μεταφέρθηκε στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού από τις φυλακές Μαλανδρίνου, προκειμένου να παραστεί στη δίκη του στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ζητήσει να επιστρέψει αμέσως στο Μαλανδρίνο καθώς δεν επιθυμεί την παραμονή του στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, την Δευτέρα 13 Φεβρουάριου σωφρονιστικοί υπάλληλοι έκαναν φύλλο και φτερό το κελί του στο Μαλανδρίνο, μετά την πληροφορία ότι είχε μιλήσει με την κόρη του Λυδία μέσω κινητού τηλεφώνου, είδηση την οποία είχε διαψεύσει ο ίδιος.

Σύμφωνα με μαρτυρία ανθρώπου μέσα από τις φυλακές Μαλανδρίνου που μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», ο καταδικασμένος για συζυγοκτονία ήταν απόλυτα ψύχραιμος και συνεργάσιμος, καθώς περίμενε τον έλεγχο αφού είχε πληροφορηθεί τα περί επικοινωνίας με τη Λυδία από την τηλεόραση.

μπαμπης

Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, αποδίδει την είδηση στα πεθερικά του, που όπως πιστεύει θέλουν να καλύψουν έτσι την παραβίαση της δικαστικής εντολής που αφορά την έξοδο της Λυδίας από τη χώρα και παράλληλα υποστηρίζει πως οι γονείς του δεν πρέπει να τιμωρηθούν για ότι έκανε αυτός και να αποξενωθούν από το εγγόνι τους, ενώ και το ίδιο το παιδί δεν πρέπει να μεταβληθεί «σε σάκο του μποξ», μεταξύ αντιμαχόμενων πλευρών.

Εδώ θα πρέπει να επισημανθεί ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδωσε εντολή στη δικηγόρο του Αικατερίνη Μαυροειδή να «προβεί σε όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες ενώπιον των αστικών και ποινικών δικαστηρίων, προκειμένου να σταματήσουν να διαδίδονται ψευδή γεγονότα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα» όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της δικηγόρου του.

Διαβάστε περισσότερα: Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αρκάς: Το σκίτσο του για τις καταστροφικές φωτιές – Η θολή καλημέρα

Her News

Κακοκαιρία: Κλειστά τα σχολεία Δευτέρα & Τρίτη στην Αττική – Mε τηλεκπαίδευση το μάθημα

Her News

Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στο Παναθηναϊκό Στάδιο (Φωτορεπορτάζ)

Her News