HerNews.gr
Ελλάδα

Λαμία: Νεκρός βρέθηκε ο πατέρας από την Άρτα που αγνοούνταν – Ζωντανός εντοπίστηκε ο 38χρονος γιος του

Δραματικό είναι το φινάλε του θρίλερ της διπλής εξαφάνισης πατέρα και γιου, που αγνοούνταν εδώ και μια εβδομάδα, από την Άρτα. Ο 65χρονος πατέρας βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Τρίτης ενώ ο 38χρονος γιος του εντοπίστηκε νωρίτερα ζωντανός σε ένα μαντρί στην Ανω Σεργούλα Φωκίδας.

Σύμφωνα με αναφορές, ο άνδρας βρίσκεται σε καλή κατάσταση και υπόκειται σε εξέταση από αστυνομικούς. Σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου βρέθηκε ο 38χρονος, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τη σορό του πατέρα του.

Η ανατριχιαστική υπόθεση αφορούσε έναν 65χρονο που είχε ταξιδέψει στη Λαμία για να παραλάβει τον 38χρονο γιο του από το Γενικό Νοσοκομείο, μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην περιοχή του Τυμφρηστού Φθιώτιδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά το νοσοκομείο, ξεκίνησαν το ταξίδι με το ΙΧ τους, κατευθυνόμενοι προς την Άρτα, πιθανόν μέσω της εθνικής οδού Θερμοπυλών – Αντιρρίου. Έκτοτε υπήρξε άγνοια για την τύχη τους.

Διαβάστε περισσότερα: parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λιβύη: Κλείνει ο κύκλος της τραγωδίας με τις κηδείες των τριών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων

HerNews ka

Ανδριάνα Ζαρακέλη: «Ψηφίζουμε για τον Πειραιά που αγαπάμε, την πόλη που ονειρευόμαστε»

Her News

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον οδηγό που σκότωσε την 27χρονη νηπιαγωγό που γυρνούσε από το μπάτσελορ πάρτι του γάμου της

HerNews ka