HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Εκτός Survivor ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έχω υπογράψει κάτι άλλο»

Διέψευσε οριστικά τις φήμες που τον ήθελαν να παίρνει μέρος στο All Star Survivor ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η Acun Media, όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, είχε κάνει πρόταση στον νικητή του 2017. Μάλιστα, λεγόταν πως είχε δημιουργηθεί για εκείνον μία νέα θέση, εκείνη του κόουτς ενθάρρυνσης των συμμετεχόντων. Παράλληλα, θα εκτελούσε και χρέη παρουσιαστή.

Ο ίδιος, ωστόσο, σε δηλώσεις του στο «Πρωινό μας» απάντησε για πρώτη φορά στα σενάρια, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα συμμετάσχει στο All Star Survivor. Παρότι του έγινε όντως η πρόταση για την παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει υπογράψει άλλες συνεργασίες για το 2023, που δεν του επιτρέπουν να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να τον δούμε στο παιχνίδι έχοντας τον ρόλο του coach, o Γιώργος Αγγελόπουλος υποστήριξε πως έχει γίνει πρώτη συζήτηση. Όμως, ούτε έχουν αναφερθεί σε χρήματα ούτε σε λεπτομέρειες για τον ρόλο του.

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν είναι εφικτό να είμαι στο Survivor»

«Έχω δει την αναπαραγωγή όλων αυτών που λέγονται τις τελευταίες ημέρες. Πριν από δέκα ημέρες πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση με την παραγωγή του Survivor» εξήγησε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Η πρότασή τους ήταν να παίξω στο “All Star”, κάτι όμως που δεν είναι εφικτό. Όπως σας είπα, έχω συμφωνήσει και έχω υπογράψει κάποια πράγματα για το 2023, που δεν σχετίζεται με το Survivor. Σίγουρα έχω κάποιες υποχρεώσεις με την οικογένειά μου και πράγματα που έχουν να κάνουν με τον “Φύλακα Άγγελο”», ανέφερε και συνέχισε, τονίζοντας: «Δεν μπορώ να συμμετέχω όχι γιατί φοβάμαι κάποιον ή κάτι, αλλά επειδή δεν μου επιτρέπεται βάση μιας συνεργασίας».

Για τον διαφορετικό ρόλο στο παιχνίδι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε: «Στο κλείσιμο της κουβέντας ειπώθηκε το σενάριο μήπως υπήρχε κάποιος άλλος τρόπος συμμετοχής στο παιχνίδι αλλά ειλικρινά εξεπλάγην και εγώ. Άκουσα να λέγονται λεπτομέρειες γι’ αυτό. Δεν ξέρω αν κάποιος έχει περισσότερες πληροφορίες από εμένα. Εγώ ούτε για χρήματα συζήτησα ούτε για το τι μπορεί να γίνει. Έμεινε ανοιχτή η συζήτηση, δεν έχουμε μιλήσει ξανά από τότε».

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Βάνα Μπάρμπα: Βιώνω μια κατάσταση δύσκολη προσωπικά – Δε θέλω να ξαναγυρίσω στην τηλεόραση ποτέ

Her News

«Φως στο Τούνελ»: Πρεμιέρα την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου

Her News

J2US: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Κατερίνα Λιόλιου οι νικήτριες – Όλα όσα έγιναν στο λαμπερό Show του Νίκου Κοκλώνη

Her News