HerNews.gr
Ελλάδα

Η τραγική ιστορία του 4χρονου Φλοριάν στη Λευκάδα: Το χειρουργείο στην καρδιά και η μοιραία βόλτα με το τρακτέρ

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Λευκάδα και συγκεκριμένα το χωριό Εγκλουβή, λόγω της οικογενειακής τραγωδίας που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο 4χρονος Φλοριάν καταπλαώθηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε ο πατέρας του.

Χθες, Παρασκευή 7/10, ο 30χρονος πατέρας του, θέλησε να πάει με το τρακτέρ στον Άγιο Δονάτο, πιθανόν για να μαζέψει ξύλα.

Ο μικρός Φλοριάν επέμενε να πάει μαζί του, καθώς όπως αναφέρει το lefkadapress.gr, του είχε μεγάλη αδυναμία, ο πατέρας του, υποχώρησε και τον πήρε μαζί του. Λίγη ώρα αργότερα, κατά τις 21.00, το τρακτέρ για άγνωστους λόγους ανατράπηκε με αποτέλεσμα τον θάνατο του 4χρονου, τον τραυματισμό του πατέρα του και του 16χρονου ανηψιού του.

Στην Αλβανία η κηδεία του 4χρονου παιδιού

Ο 16χρονος, τραυματίστηκε στο πόδι. Αυτή την ώρα χειρουργείται στο νοσοκομείο της Λευκάδας. Οι σκηνές που εκτυλήχθηκαν χθες το βράδυ στο νοσοκομείο της Λευκάδας λυγίζουν ακόμη και σίδερα. Χάθηκε ο Φλοριάν, χάθηκε η ζωή των γονιών του. Μετά την διαδικασία της νεκροψίας ο μικρός άγγελος θα ταξιδέψει στην Αλβανία για την τελευταία του κατοικία.

Δούλευε νύχτα – μέρα για να μπορέσει να εξασφαλίσει τα χειρουργεία και ότι άλλο χρειαζόταν ο μικρός του άγγελος. Και τα είχε καταφέρει. Ο μικρός πήγαινε καλά, είχε ξεκινήσει και το σχολείο.

Η τραγική ιστορία του 4χρονου στη Λευκάδα: Το πρόβλημα στην καρδιά και η μοιραία βόλτα με το τρακτέρ“Ο μικρός ήταν ένα υπέροχο πλάσμα. Σε κοίταζε στα μάτια και το αγαπούσες μόνο από τον τρόπο που σε κοίταζε”, ήταν το μήνυμα ενός φίλου που έτυχε να γνωρίζει την οικογένεια. Ο μικρός Φλοριάν είχε σχέση εξάρτησης με τον πατέρα του.

Με ανακοίνωσή του ο Απολλώνας Καρυάς , το χωριό που ήταν και ο τόπος της οικογένειας αναφέρει:

Λόγω του χθεσινού τραγικού συμβάντος που είχε σαν αποτελεσμα την απώλεια ενός μικρού παιδιού, οι πρόβες όλων των χορευτικών τμημάτων της Κυριακής αναβάλλονται.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καύσωνας από το 1987! Οι περιοχές που θα “καούν”

Her News b

«Μη με αφήσεις ποτέ -γιατί θα σου κάνω κακό-»: Η συγκλονιστική ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες

Her News b

Εργατική Πρωτομαγιά: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς – Πού θα γίνουν συγκεντρώσεις

Her News