HerNews.gr
Διεθνή

Brad Pitt: Η «απάντησή» του στις κατηγορίες της Angelina Jolie

Η Angelina Jolie κατηγόρησε πρόσφατα τον Brad Pitt, ότι πήγε να πνίξει ένα από τα παιδιά τους σε κάποιον καυγά που είχαν.

Να θυμίσουμε ότι στην κατάθεση της Jolie περιγράφεται το βίαιο ξέσπασμα του Brad Pitt, τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν εκείνοι και τα έξι παιδιά τους πετούσαν από τη Γαλλία στην Καλιφόρνια με ένα ιδιωτικό τζετ.

«Ο Pitt έπνιξε ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο» και «άρπαξε την Jolie από το κεφάλι και την κούνησε», αναγράφονται στο έγγραφο, προσθέτοντας ότι κάποια στιγμή «έχυσε μπύρα στην Jolie. Έριξε μπύρα και κόκκινο κρασί στα παιδιά». 

Η πασίγνωστη ηθοποιός φέρεται να υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μετά από αυτό το περιστατικό.

Από την πλευρά του  ο Brad Pitt, δήλωσε πως για αυτές τις κατηγορίες «θα απαντήσει στο δικαστήριο».

Η δικηγόρος του, Anne Kiley, υποστηρίζει ότι ο πελάτης της δέχεται «προσωπικές επιθέσεις και παρερμηνείες κάθε είδους», αλλά δεν θα μπορούσε να παραδεχτεί κάτι «που δεν έχει κάνει».

Επίσης σημειώνει πως:

«Ευτυχώς, διάφορες δημόσιες αρχές που η άλλη πλευρά έχει προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει εναντίον του τα τελευταία έξι χρόνια πήραν τις δικές τους, ανεξάρτητες αποφάσεις».

angelina jolie

Πηγές κοντά στον Pitt, πάντως, αναφέρουν ότι η Jolie, με τις κατηγορίες και τις ενέργειές της κατά του πρώην συζύγου της, έχει επηρεάσει έντονα τα παιδιά τους, καταστρέφοντας τη σχέση με το πατέρα τους.

Μια ανώνυμη πηγή, συγκεκριμένα, έχει σχολιάσει ότι η ηθοποιός έχει κάνει μια «καμπάνια αποξένωσης» των παιδιών από τον Pitt.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ο βασιλιάς Κάρολος & η Καμίλα τον αποκλείουν από σημαντικό γεγονός

HerNews ka

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η διαδρομή, το Αββαείο που επέλεξε η ίδια και η κατάληξη στην βασιλική κρύπτη στο κάστρο Ουίνσδορ

Her News b

Η Dua Lipa είναι ξανά ερωτευμένη: Δείτε ποιος Βρετανός ηθοποιός της έχει «κλέψει» την καρδιά

HerNews ka