HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Σχέσεις: Sex buddies – τα υπέρ και τα κατά

Είναι αρκετά σύνηθες φαινόμενο πλέον στις μέρες μας, αυτό που ονομάζουμε “sex buddies”.

Δηλαδή σε απλά ελληνικά φίλοι με….προνόμια και φυσικά υπάρχουν και υπέρ αλλά και κατά στο να μπεις σε μια κατάσταση που θα ξέρετε καλά και οι δύο ότι είστε μόνο sex buddies.

Τα υπέρ:

1.Μην το αρνηθείς, το σεξ είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στην ζωή μας, πολύ περισσότερο όταν είναι και καλό.

Οπότε, εφόσον δεν έχεις σχέση, κάθε φορά που θα έχεις “ορεξούλες” τι καλύτερο από το να έχεις κάποιον που τα βρίσκετε και έχετε χημεία σε αυτό το κομμάτι; Από το να αναλώνεσαι σε νέες γνωριμίες που στο τέλος μπορεί να μην “αποδώσουν και καρπούς”.

2. Όντως είναι κάτι που σε ευχαριστεί καθώς δεν είσαι διαθέσιμη για συναισθηματικές δεσμεύσεις οπότε σου ήρθε “κουτί”.

3. Μια ακόμη εμπειρία είναι και αυτό, ίσως σε βοηθήσει να αποφασίσεις περισσότερο τι θέλεις στη ζωή σου, περνώντας ταυτόχρονα και υπέροχα με την “παρέα” σου.

Τα κατά :

1.Όσο ωραίες κι αν είναι οι περιπέτειες, εσύ θέλεις κάτι σταθερό που να σου εγγυάται μέλλον. Είσαι σχεσάκιας  άρα δεν σου ταιριάζει μια χύμα κατάσταση. Μην το προσπαθείς καν.

2. Είναι στον χαρακτήρα σου να δένεσαι και να ερωτεύεσαι εύκολα κάποιον, ειδικά όταν έχετε κάνει σεξ. Και επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους καλύτερα να το αφήσεις για να μη καταλήξεις εσύ πληγωμένη και εκείνος να φεύγει τρέχοντας φωνάζοντας στον δρόμο για βοήθεια.

3. Έχεις ηθικές αξίες και ονειρεύεσαι τον πρίγκιπα και μια οικογένεια. Τότε γιατί να χάνεις χρόνο με επιφανειακές σχέσεις τύπου sex buddies;

Όπως και να έχει, είτε το κάνεις είτε όχι μόνο ΕΣΥ ορίζεις τι είναι σωστό και τι λάθος για την ζωή σου. Μην κάνεις κάτι χωρίς να είσαι σίγουρη απλά και μόνο επειδή το κάνουν οι φίλες σου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πιθανές αιτίες που ο σύντροφός σας δεν θέλει σεξ όπως παλιά

Her News

Γιατί κάποιοι άντρες αποφεύγουν να κάνουν στοματικό;

HerNewskl

Σεξ: Καταρρίπτουμε 3 μύθους για το στοματικό σεξ

Her News b