HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

«Έλα κούκλε» – Η Αγγελική Νικολούλη έκανε πρεμιέρα και «γκρέμισε» τα social media

To «Φως στο Τούνελ» επέστρεψε στο Mega το βράδυ της Παρασκευής και η Αγγελική Νικολούλη, έδωσε «ρέστα» όχι μόνο με τις αποκαλύψεις για σημαντικές υποθέσεις, αλλά και με τις… ατάκες της.

Αφορμή στάθηκε ένας νέος συνεργάτης της, που προστέθηκε στην σταθερή της ομάδα, ο Φάνης Πέγκας. Η Αγγελική Νικολούλη λίγο πριν περάσει σε διαφημιστικά μηνύματα, με μια ατάκα της έβαλε «φωτιά» στο διαδίκτυο με τους φανατικούς της εκπομπής να σχολιάζουν στα social media. Μετά την αγάπη του κοινού για τον Σωτήρη, τον σκηνοθέτη της εκπομπής, ο Φάνης Πέγκας κατάφερε με τα «νέα« του να εξελιχθεί στη νέα «αδυναμία» του Twitter και να κερδίσει πολλά θετικά σχόλια.

Για 28η χρονιά, η Αγγελική Νικολούλη ρίχνει «φως» σε σκοτεινές υποθέσεις. Δεν υπάρχουν άλυτοι γρίφοι, αλλά καλά κρυμμένα μυστικά. Μυστηριώδεις εξαφανίσεις, ανεξιχνίαστες δολοφονίες, ύποπτοι θάνατοι.

«Ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές και την στήριξη», είπε η Αγγελική Νικολούλη καλωσορίζοντας τους τηλεθεατές.

Ιστορίες που ζητούν απαντήσεις και απασχολούν έντονα την κοινή γνώμη. Επίμονες έρευνες με τη συμμετοχή τηλεθεατών και ειδικών συνεργατών.

Το «Φως στο Τούνελ» με την δημοσιογράφο και την έμπειρη ομάδα της, που την ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και με τη βοήθεια εθελοντών, έχει βρει περισσότερα από 1.740 άτομα σε 920 εκπομπές.

Το «Τούνελ» έχει συμβάλει αποτελεσματικά και στην εξιχνίαση 26 δολοφονιών.

Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει στο MEGA, για να κάνει αυτό που ξέρει καλά: έρευνα με αποτέλεσμα.

Νεότερα Άρθρα

Νίκος Μακρόπουλος: «Θαυμάστρια έγραψε βιβλίο για εμένα. H ιστορία ξεκινούσε με την κηδεία μου»

Her News b

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Στη γυναίκα πρέπει να κάνεις τον δούλo»

Her News

Ελίνα Κωνσταντοπούλου: «Δεν θα απολογηθώ σε κανέναν γιατί έβαλα ως προτεραιότητα την οικογένεια μου»

Her News