HerNews.gr
Ελλάδα

Κρήτη: Ένας νεκρός από την κακοκαιρία – Εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά

Κρήτη: Τραγωδία σημειώθηκε στο Ηράκλειο, με έναν άνδρα να χάνει τη ζωή του, λόγω της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας, όπου ένας άνδρας εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα του και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα, το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα, σφήνωσε στο κανάλι του αντιπλημμυρικού έργου, που πραγματοποίησε ο Δήμος Μαλεβιζίου.

Παράλληλα, σύμφωνα με μαρτυρίες που έφτασαν στις Αρχές, κάτοικοι της περιοχής είδαν ακόμη έναν άνθρωπο να παρασύρεται από τα ορμητικά νερά, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή κάποια περαιτέρω λεπτομέρεια.

Καταστροφές σε σπίτια και μαγαζιά στην Αγία Πελαγία στην Κρήτη

Σε ποτάμι έχει μετατραπεί από νωρίς το πρωί του Σαββάτου ο κεντρικός δρόμος της Αγίας Πελαγίας, έξω από το Ηράκλειο, το πρωί του Σαββάτου, εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης που πλήττει σημεία της Κρήτης.

Οι δρόμοι έχουν πλημμυρίσει στο χωριό, με αποτέλεσμα οι μετακινήσεις να γίνονται με δυσκολία. Μάλιστα, έχει αρχίσει ήδη η απομάκρυνση κάποιων οχημάτων ενώ μεγάλες ποσότητες νερού έχουν μπει και σε καταστήματα και σπίτια, προκαλώντας σημαντικές καταστροφές.

Ζωντανή απεγκλωβίστηκε μια γυναίκα

Επίσης απεγκλωβίστηκε μια γυναίκα ζωντανή από την παραλία της Λυγαριάς 1 χλμ ανατολικά της Αγίας Πελαγίας. Συνολικά 10 αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί από τα νερά ενώ πάνω από 15 επιχειρήσεις έχουν καταστραφεί. Έχουν πλημμυρίσει καταστήματα, ισόγεια και υπόγεια σπιτιών από το μεγάλο όγκο νερού που πέφτει στην περιοχή. Οι αρχές κάνουν έκκληση για περιορισμό των μετακινήσεων.

Ερευνες για αγνοούμενους
Όπως αναφέρει το cretapost και η ΕΡΤ, τουλάχιστον τρεις άνθρωποι αγνοούνται σε δύο διαφορετικά συμβάντα τόσο στην Αγία Πελαγία και όσο και στη Λυγαριά με την Πυροσβεστική να τους αναζητά. Σημειώνεται ότι πρόκειται για τρία άτομα τα οποία ενδεχομένως να έχουν παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά της βροχής.

Με πληροφορίες από το Creta24.gr

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

Νεότερα Άρθρα

Δίκη Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Η προσπάθεια με στόχο να «σπάσει» τα ισόβια και οι φρικιαστικές περιγραφές των αστυνομικών

HerNews ka

Τελεφερίκ στο Κάστρο της Μονεμβασιάς – Πότε θα είναι έτοιμο το έργο

Her News

Σέρρες: Θρήνος και οργή για τον θάνατο 11χρονου από έκρηξη στο λεβητοστάσιο του σχολείου

Her News