HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν μπορώ να υποδυθώ κάποιον άλλο από το να είμαι ο εαυτός μου – Το Celebrity Game Night είναι πιο κοντά σε μένα»

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την παρουσίαση του Celebrity Game Night στο MEGA, αλλά και για τη ζωή και τα επαγγελματικά της.

Η Σμαράγδα Καρύδη  αναφέρθηκε στην παράσταση «Το σώσε» που πρωταγωνιστεί.

«Προλαβαίνετε για άλλα δύο σαββατοκύριακα μέχρι τις 30 Οκτωβρίου. Ήταν μεγάλη επιτυχία πέρσι και θέλαμε να την συνεχίσουμε και φέτος. Κανονικά θέλαμε και παραπάνω αλλά οι μισοί είχαμε κλείσει αλλού μετά, δεν μπορούσαμε παραπάνω.
Υπό άλλες συνθήκες θα πήγαινε παραπάνω, γιατί η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, μεγαλύτερη από πέρσι. Τώρα δεν ξέρω, αποφασίσαμε να μην αλλάξουμε κάποιον από τον θίασο. Λειτουργώ καλά με τις ομάδες, με τους φίλους. Είναι ωραίο το αποτέλεσμα που έρχεται όταν ο καθένας φέρει ένα κομμάτι του εαυτού του», ανέφερε αρχικά.

«Είναι η κωμωδία μέσα στο θέατρο. Είναι το θέατρο μέσα στο θέατρο, Μιλάει για τους ανθρώπους του θεάτρου, το πίσω και το μπρος, τις πρόβες. Είναι πολύ απολαυστικό και για τους ηθοποιούς που μπαίνουν και βγαίνουν από τους ρόλους, αλλά και για τον κόσμο ου το βλέπει.
Υποδύομαι μία ηθοποιό που παίζει έναν ρόλο και μέσα σε αυτόν τον ρόλο μπορείς να παίξεις και άλλους ρόλους. Δεν ξέρω αν είναι δύσκολο έχει μία γοητεία. Δεν παίζει τη Σμαράγδα που παίζει μία ηθοποιό. Όταν παίζουμε έναν ρόλο παίζουμε κάποιους άλλους ανθρώπους», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Για το για το παιχνίδι που παρουσιάζει, το Celebrity Game Night, η Σμαράγδα Καρύδη είπε:

«Είμαι η Σμαράγδα ό,τι και να κάνω, παντού. Δεν μπορώ να υποδυθώ κάποιον άλλο από το να είμαι ο εαυτός μου. Το Celebrity Game Night είναι πιο κοντά σε μένα, γιατί δεν έχω κάποια λόγια να μάθω, είναι πιο κοντά στο τι μου έρχεται αυθόρμητα να κάνω. Υπάρχει ένα φίλτρο δεν είμαι σαν να είμαι στο σπίτι μου, αλλά είμαι ο εαυτός μου. Θα τολμούσα κάτι διαφορετικό. Δεν θα μπορούσα να κάνω ένα μαγκαζίνο».

Για άλλες επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχθεί, η ηθοποιός και παρουσιάστρια αποκάλυψε χαρακτηριστικά:

«Μου έχουν γίνει προτάσεις για εκπομπές και παιχνίδια που δεν με ενδιέφεραν. Είχε γραφτεί ότι μας πρότειναν με τον Θοδωρή Αθερίδη να κάνουμε εκπομπή, αλλά όχι δεν το σκεφτόμαστε. Δεν θα πήγαινα στο survivor, ξέρουν οι άνθρωποι με βλέπουν. Δεν έχω πάει για κανονικό camping θα πάω στο survivor;».

Μεταξύ άλλων η Σμαράγδα Καρύδη τοποθετήθηκε σχετικά με τα social media και τη σχέση της με αυτά.

«Δεν απαντάω σε σχόλια ή σε πράγματα που ακούγονται. Βαριέμαι , δεν μπορώ να απαντάω σε όλους. Και στα θετικά τι να απαντήσω; «ευχαριστώ πολύ;». Δεν έχω χρόνο να απαντάω σε όλους, ασχολούμαι με τόσα πράγματα. Ασχολούμαι πιο πολύ σαν παιχνίδι με το Instagram. Περνάω φάσεις με τα social media. Τα καλοκαίρια Έχω χρόνο γι΄ αυτό ασχολούμαι. Ο Θοδωρής δεν με βγάζει φωτογραφίες. Ποιος άντρας θα κάτσει να σε βγάλει φωτογραφίες; Έχω μία αγαπημένη φίλη», τόνισε σχετικά με τα social media.

Τέλος, η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για την ταινία που συμμετέχει.

«Η ταινία που βγαίνει τώρα είναι το Dodo του Πάνου Κούτρα. Είχαμε πάει και στις Κάννες τον Μάιο. Βγαίνει στον κινηματογράφο στις 10 Νοεμβρίου. Το Dodo είναι ένα πουλί εξαφανισμένο εδώ και 400 χρόνια, ο άνθρωπος το αφάνισε και κάνει την εμφάνισή του στον κήπο του σπιτιού μας μια μέρα πριν τον γάμο της κόρης μας και αναστατώνει τις ζωές όλων στο κτήμα. Η κόρη μου θα κάνει έναν γάμο για να σωθούμε από την οικονομική καταστροφή μας», σχολίασε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στηβ Μιλάτος για τη δίκη για βιασμό: “Η αδικία που αισθάνομαι, δεν μπορεί να αποκατασταθεί”

Her News

Κατερίνα Καινούργιου σε Παύλο Χαϊκάλη: «Εγώ θα κάνω σχέση και γάμο το 2023;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Her News b

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Για 2 χρόνια δεν έδινα συνεντεύξεις γιατί…»

Her News