HerNews.gr
Μόδα

5 τρόποι να κάνετε τα λευκά σας sneakers να μοιάζουν με καινούρια

Αυτή η μάστιγα με τα λευκά sneakers που όσο και αν τα προσέχεις λερώνονται είναι ο εφιάλτης κάθε γυναίκας.

Μόλις έχεις αγοράσει τα καινούρια σου λευκά sneakers και είσαι τόσο χαρούμενη, μέχρι που… λερώνονται χωρίς να το πάρεις είδηση ακόμα και αν τα προσέχεις σαν τα μάτια σου. Μπορεί και περισσότερο.

Τα λευκά αθλητικά παπούτσια είναι άνετα, πρακτικά και ευέλικτα. Ταιριάζουν με κάθε ντύσιμο και δυστυχώς λερώνονται εύκολα. Ακόμη και η παραμικρή γρατζουνιά τα κάνει να φαίνονται βρόμικα. 

Για αυτό έχουμε μερικές έξυπνες συμβουλές για το πως να τα καθαρίσετε και θα τα κάνετε να φαίνονται ξανά καινούρια.

#Hack 1

Θα χρειαστείτε:

  • Μαγειρική σόδα
  • Απορρυπαντικό
  • Οδοντόβουρτσα

Οδηγίες 

Αναμείξτε 1,5 μέρη μαγειρικής σόδας και απορρυπαντικού. Τρίψτε το μείγμα στα παπούτσια σας με μια οδοντόβουρτσα. Ξεπλύνετε και βάλτε τα παπούτσια στο πλυντήριο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει τα κορδόνια και τις εσωτερικές σόλες πριν τα πλύνετε. Προσθέστε μερικές πετσέτες στο πλύσιμο για να εξισορροπήσετε το φορτίο και να μην  χτυπούν τα παπούτσια  στον κάδο.

#Hack 2

Αναμείξτε 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα με 2 κουταλιές της σούπας λευκό ξύδι και ένα φλιτζάνι νερό. Χρησιμοποιήστε ένα πανί ή μια παλιά οδοντόβουρτσα για να τρίψετε τα λευκά υφασμάτινα αθλητικά σας παπούτσια μέχρι να καθαριστούν. Αυτό λειτουργεί επίσης και σε δέρμα. 

#Hack 3 – Νερό καθαρισμού ντεμακιγιάζ

Το Micellar water, δηλαδή το υγρό νερό ντεμακιγιάζ είναι ένα επαναστατικό προϊόν ντεμακιγιάζ και καθαρίζει επίσης τα παπούτσια. Απλώς ρίξτε λίγο από το νερό ντεμακιγιάζ σε ένα καθαρό πανί και τρίψτε καλά τα λευκά σας αθλητικά παπούτσια. Λειτουργεί σε φινιρίσματα δέρματος, καουτσούκ και σουέτ.

Hack #4 – Οδοντόκρεμα

Εάν είναι αρκετά καλή για να διατηρείτε τα δόντια σας λευκά, τότε είναι αρκετά καλή για να διατηρείτε και τα παπούτσια σας καθαρά. Προσθέστε λίγη οδοντόκρεμα από λευκό gel σε μια παλιά οδοντόβουρτσα, προσθέστε λίγο νερό και τρίψτε τη βρώμικη περιοχή των δερμάτινων, χρωματιστών ή διχτυωτών παπουτσιών σας και μετά σκουπίστε την περίσσεια με ένα υγρό πανί. 

Hack #5 – χαρτί υγείας και νερό

Αυτή η μέθοδος είναι η καλύτερη για χρωματιστά παπούτσια. Μουσκέψτε φύλλα χαρτιού υγείας με νερό και καλύψτε τα αθλητικά σας παπούτσια με το χαρτί.Αφήστε να σταθεροποιηθεί και στεγνώσει για 12 ώρες και μόλις ξετυλίξετε το χαρτί θα είναι πεντακάθαρα χωρίς κιτρινίλες.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Βάσια Κωσταρά: Πώς να συνδυάσετε το leather παντελόνι σας;

HerNewskl

Η LANCASTER μοιράζεται το πάθος της για το δέρμα και η νέα συλλογή της γίνεται ανάρπαστη

Her News

Ζιζέλ: Το 44χρονο super model σε μια αποκαλυπτική φωτογράφιση

HerNews ka