HerNews.gr
Beauty

CryoGlobe: Η πιο ασφαλής και ανώδυνη διαδικασία σύσφιξης του δέρματος

To CryoGlobe είναι μια μέθοδος πολύ δημοφιλής στις μέρες μας παγκοσμίως, καθώς πολλοί είναι αυτοί που την προτιμούν λόγω της άμεσης αποτελεσματικότητάς της και της μη επεμβατικότητάς της.

Είναι η πιο ασφαλής και ανώδυνη διαδικασία που συσφίγγει το δέρμα και βοηθά στην πρόληψη των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων στο πρόσωπό μας.

Μια θεραπεία CryoGlobe συνδυάζει μια σειρά τεχνικών, συμπεριλαμβανομένου ενός εξατομικευμένου μηχανισμού απολέπισης του δέρματος για τη διόρθωση ανωμαλιών στην επιφάνειά του αλλά και της θεραπείας φωτός LED για να στοχεύσει στα σπυράκια, στην ερυθρότητα ή και στα προβλήματα γήρανσης.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε έχουν σχεδιαστεί για να διεισδύουν στην επιφάνεια του δέρματος, βελτιώνοντας την υγεία του και παράλληλα παρέχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα.

Οι κρύες σφαίρες είναι γεμάτες με υγρό χάλυβα που χρησιμοποιούν χαμηλές θερμοκρασίες (έως και -18 βαθμοί) για να αυξήσουν τη μικροκυκλοφορία, την παραγωγή κολλαγόνου και την αποβολή τοξινών.
Έχουν ισχυρ
ή καταπραϋντική, αντιφλεγμονώδη και συσφιγκτική δράση και βοηθούν στην ηρεμία του φλεγμονώδους δέρματος και στη μείωση του πρηξίματος.

Επιπλέον, ελαχιστοποιούν τους πόρους και ξεφουσκώνουν την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Το αποτέλεσμα είναι ορατό πολύ γρήγορα και αξίζει να το δοκιμάσουμε μόνο στα εξειδικευμένα κέντρα Dibeauty!

Ποια είναι η διαδικασία κατά τη διάρκεια της θεραπείας σε ειδικό κέντρο ιατρικής αισθητικής;

Μόλις ξεκινήσει η διαδικασία της θεραπείας, το δέρμα μας καθαρίζεται σε βάθος από ρύπους και μέικ απ και προετοιμάζεταιαπό τον ειδικό. Μπορεί να νιώσουμε ζεστασιά μετά την εφαρμογή του peeling του δέρματός μας αλλά είναι απολύτως φυσιολογικό.

Στη συνέχεια θα μας διαπεράσει ένα φως LED για να αναζωογονήσει το δέρμα μας και να επιβραδύνει τα σημάδια γήρανσης.
Έπειτα με τα CryoGlobes θα αισθανόμαστε το  κρύο στο δέρμα μας, αλλά αυτό είναι αρκετά υποφερτό και δε θα μας δημιουργήσει δυσάρεστη αίσθηση, αντιθέτως θα νιώσουμε ανακούφιση και δροσιά!

Πότε θα δούμε τα πρώτα αποτελέσματα;

Μετά από μία μόνο συνεδρία, θα δούμε μείωση του πρηξίματος και μια πιο λεία, πιο σφικτή επιδερμίδα, ελαχιστοποιώντας την ορατότητα των διευρυμένων πόρων που μπορεί να είχαμε πριν την εφαρμογή της θεραπείας.
Τ
α Cryoglobes λειτουργούν επίσης, για να μειώσουν την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων που πιθανώς είχαμε, αφήνοντας μια νεανική και λαμπερή όψη!

Ποια είναι τα αποτελέσματα της θεραπείας;

Μείωση φλεγμονών
Αύξηση κυκλοφορίας αίματος
Λείανση & τόνωση
Μείωση διεσταλμένων πόρων
Μείωση ερεθισμού
Αποκατάσταση της επιδερμίδας
Βέλτιστη διείσδυση προϊόντων
Αποτοξίνωση του δέρματος
Μείωση οιδημάτων στην περιοχή των ματιών
Λάμψη του δέρματός μας και σμίλευση σαγονιού
Η αίσθηση του κρύου συλλαμβάνεται από τους υποδοχείς του δέρματος που διεγείρουν τα νευρικά κύτταρα και έχουν συσφικτική επίδραση στην επιδερμίδα μας

Τα Cryoglobes αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό μετά από τις ακόλουθες θεραπείες:

Microneedling
Peeling
Laser
Καθαρισμοί

Για ποιους είναι κατάλληλη η συγκεκριμένη θεραπεία;

Το CryoGlobe είναι κατάλληλο για όλους, ιδιαίτερα όσοι από εμάς θέλουμε να έχουμε ένα αποτέλεσμα σύσφιξης, λείανσης καιλαμπερής όψης χωρίς να έχουμε ζαρωμένη επιδερμίδα με στίγματα ή σπυράκια.

Στα Κέντρα Αντιγήρανσης & Ιατρικής Αισθητικής Dibeauty θα βρεις τις ιδανικές λύσεις για το πρόσωπο και το σώμα σου κατλα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και όχι μόνο!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ρουζ σε υγρή μορφή: Γιατί αξίζει να τα δοκιμάσουμε το καλοκαίρι;

HerNewskl

Μάσκαρα: Πώς να αποφύγεις το μουτζούρωμα γύρω από τα μάτια

Her News

Manicure ideas: 6 σχήματα νυχιών για να επιλέξετε φέτος το φθινόπωρο

HerNewskl