HerNews.gr
Ψυχαγωγία

10 φθινοπωρινές ταινίες για να χαλαρώσετε το Σαββατοκύριακο

Είναι φθινόπωρο, ήρθε η στιγμή να χαλαρώσετε με ένα φλιτζάνι τσάι και ένα καλό βιβλίο και μετά, συνειδητοποιήείτε ότι δεν θέλετε αυτό και θέλετε μια ταινία.

Πάντα είναι η κατάλληλη στιγμή για μια ταινία και λίγο χουχούλιασμα στον καναπέ μας με μερικά σνακ ( ιδανικότερα παρέα το αγόρι μας).

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που μερικές από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς βγαίνουν το φθινόπωρο άλλωστε.

Ευτυχώς, υπάρχουν περισσότερες από αρκετές καλές φθινοπωρινές ταινίες, νέες και παλιές, για να μας κρατούν στη διάθεση όλη τη σεζόν. Ναι, πολλές έχουν να κάνουν με το Halloween και τη μαγεία γενικά, αλλά εξίσου πολλά είναι ρομαντικές ή μυστηρίου.

Είτε είστε ένα κορίτσι Practical Magic που περιβάλλεται από γάτες, ή μια αιώνια φοιτήτρια , αυτές είναι οι ταινίες που θα σας γεμίσουν με όρεξη για να μείνετε σπίτι και να chillάρετε.

1.”Hocus Pocus” 2 (2022)

Ναι, η συνέχεια είναι καταπληκτική! Εστιάζοντας στις Σάντερσον και όχι σε οποιονδήποτε από τους θνητούς χαρακτήρες της πρώτης ταινίας, αυτή η γοητευτική και πραγματικά αστεία συνέχεια είναι μια από τις καλύτερες ταινίες που έχουν κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Disney+ εδώ και πολύ καιρό.

2. HalloweenTown (1998)

Μια πόλη όπου είναι συνέχεια Απόκριες; Μετακομίζουμε εκεί. Και πόσο συχνά βλέπουμε την κυριολεκτικά εμβληματική Debbie Reynolds να κουνάει τα χέρια της πάνω από ένα καζάνι; Την βρίσκετε επίσης στο Disney+

3. Sweet November (2001)

Αυτή η δακρύβρεχτη ταινία  μπορεί να έχει λάβει αρνητικές κριτικές, αλλά δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι λαμβάνει χώρα τον Νοέμβριο. Θάνατος και φθορά…καθώς αλλάζουν οι εποχές, αλλάζουμε και εμείς. Ο χειμώνας έρχεται για όλους μας.

4. Cruel Intentions (1999)

Αυτό το σέξι εφηβικό δράμα διαδραματίζεται τον μήνα πριν από την πρώτη μέρα του σχολείου, οπότε υποθέτουμε ότι, τεχνικά, είναι μια ταινία στο τέλος του καλοκαιριού.

5.The Twilight Saga(2008-2012)

Βαμπίρ! Λυκάνθρωποι! Και το πιο τρομακτικό από όλα: αγάπη!!! Αυτά τα εφηβικά ρομάντζα έχουν μια μικρή αναγέννηση τον τελευταίο καιρό και είναι ιδανικά για μια σειρά ταινιών για το Halloween που είναι εντελώς απαλλαγμένη από κολοκύθες και μάγισσες.

6. The Devil Wears Prada (2006)

Aυτή η ταινία  γράφει Σεπτέμβριος παντού. Παρίσι το φθινόπωρο, εβδομάδα μόδας και τυρί στη σχάρα! Ναι, τα φθινοπωρινά vibes είναι στο πίκ τους εδώ. 

7.Hubie Halloween (2020)

Με Adam Sandler πρωταγωνιστή ξέρουμε σίγουρα ότι η ταινία και θα είναι καλή και θα έχει άπειρο γέλιο. Η ταινία έχει ως ήρωα τον Χιούμπι (που τον υποδύεται ο Adam Sandler) ο οποίος καλείται να σώσει την πόλη του Σάλεμ κατά τη διάρκεια του Halloween.

8. Μια αληθινή αγάπη (2000)

Πρώτα επιστρέφει στο σχολείο και μετά ξεκινά τη σεζόν του NBA. Αυτή η ταινία είναι μια απόλαυση. Ένας ανερχόμενος ζωγράφος προσπαθεί να πετύχει στον ανταγωνιστικό κόσμο της τέχνης βιώνοντας παράλληλα τον έρωτα με μια φοιτήτρια.

9. Μωβ Καρδιές (2022)

Σε περίπτωση που δεεν την έχεις δει ΔΕΣ ΤΗΝ ΤΩΡΑ! Αρκετά ρομαντική και αφορά μια ανερχόμενη μουσικό που συμφωνεί να κάνει έναν ψεύτικο γάμο από συμφέρον με έναν πεζοναύτη και ξαφνικά η αγάπη τους μετατρέπεται σε αληθινή.

10. Η γυναίκα στο Σπίτι Απέναντι από το κορίτσι στο παράθυρο (2022)

Δραματική στο έπακρον. Ανάμεσα σε σπασμένα πιάτα και θλιβερά οράματα, η Άννα πνίγει τον πόνο της με κρασί και κοιτάει έξω από το παράθυρο ώσπου αυτό που βλέπει διαταράσσει περισσότερο τα νερά της γειτονιάς.

Από τις προσωπικές μου αγαπημένες.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αλέξης Γεωργούλης: Τον “έκοψαν” από το trailer της επερχόμενης ταινίας “Γάμος αλά Ελληνικά 3”

HerNews ka

Πεθερικά Γκάνγκστερ: Η κωμωδία δράσης του Netflix που πρέπει να δείτε

Her News

Ιδέες για να ένα δημιουργικό Σαββατοκύριακο

Her News b