HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Πεθερικά Γκάνγκστερ: Η κωμωδία δράσης του Netflix που πρέπει να δείτε

Η ταινία Πεθερικά Γκάνγκστερ είναι μια κωμωδία δράσης. Προβάλλεται στο Netflix κι αυτή τη στιγμή είναι η 1η στο top 10 της χώρας μας.

Πεθερικά Γκάνγκστερ: Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας 

Στην ταινία βλέπουμε τον Owen Browning ΙAdam DeVin) που είναι διευθυντής σε τράπεζα κι ετοιμάζεται να παντρευτεί την καλή του, την Parker McDermott (Nina Dobrev). Λίγες μέρες πριν τον γάμο έρχεται η στιγμή να γνωρίσει τα μελλοντικά πεθερικά του. Είναι η πρώτη φορά που θα τους δει, καθώς έλειπαν για χρόνια στον Αμαζόνιο.

Η πρώτη συνάντηση είναι λίγο ανορθόδοξη. Οι γονείς της Parker (τους οποίους υποδύονται οι Pierce Brosnan και Ellen Barkin) μπαίνουν στο σπίτι του ζευγαριού ξαφνικά και βλέπουν τον γαμπρό τους να είναι σε ερωτικό mood και να τραγουδάει στην κουζίνα, ενώ περιμένει την κόρη τους.

Τα ευτράπελα όμως δεν σταματούν εκεί! Μετά την πρώτη γνωριμία, αποφασίζουν να περάσουν πεθερικά και γαμπρός μια μέρα μαζί. Ο τελευταίος βέβαια θα καταλήξει λίγο μεθυσμένος.

Την επόμενη μέρα, θα συνέλθει απότομα, αφού θα εισβάλλουν ληστές στην τράπεζα, οι οποίοι μάλιστα είναι ένα διαβόητο εγκληματικό δίδυμο, γνωστοί ως ” Ληστές φαντάσματα”. Τότε είναι που ο Owen αρχίζει να υποψιάζεται τα πεθερικά του ότι έχουν κάποια σχέση με τη ληστεία στην τράπεζα.

Ο Owen προσπαθεί να μάθει την αλήθεια και ο ντετέκτιβ Roger Oldham, που αναλαμβάνει την υπόθεση, προσπαθεί να τους πιάσει, χωρίς αποτέλεσμα. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ντέμι Λοβάτο: «Ντύνει» με τη φωνή της το “Scream 6” – Το βίντεο κλιπ

Her News

Φάρμα – Spoiler: Άγριο ξέσπασμα του Στράτου Τζώρτζογλου

Her News b

Spencer: Συγκλονίζει το τρέιλερ της ταινίας για την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Her News