HerNews.gr
Ελλάδα

Εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ.: «Πρέπει να μας προβληματίζει αν όντως είδε κάποιος ένα 12χρονο παιδί να μπαίνει σε ένα οίκο ανοχής και κανείς δεν αντέδρασε»

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια. Όλα όσα ανέφερε η εκπρόσωπος τύπου ΕΛ.ΑΣ. στο MEGA. 

Η Κωνσταντίνα Δημογλίδου απάντησε αναφορικά με τους ισχυρισμούς της μητέρας της 12χρονης ότι συνεργαζόταν με την Αστυνομία:

«Η πρώτη καταγγελία από την μητέρα και τον πατέρα της 12χρονης έγινε αρχές Σεπτεμβρίου. Δεν πιστεύω ότι οι συνάδελφοι από το τμήμα Ανηλίκων προέτρεπαν την μητέρα να ζητάει χρήματα ή να στέλνει μηνύματα».

Η κα. Δημογλίδου αποκάλυψε ότι στην πρώτη καταγγελία οι γονείς επίδειξαν αποδεικτικό υλικό στο αστυνομικό τμήμα που μετέβησαν.

Τα στοιχεία αυτά, της πρώτης καταγγελίας δηλάδή, αποτελούν μέρος της δικογραφίας και ξεκαθάρισε η κα Δημογλίδου ότι κατά την διάρκεια της πρώτης καταγγελίας υπήρξε πρόθεση των αστυνομικών να τους συνοδεύσουν στο τμήμα Ανηλίκων για την καταγγελία τους γονείς.

αστυνομια

Σχετικά με τον οίκο ανοχής η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. σχολίασε: «Πρέπει να μας προβληματίζει αν όντως είδε κάποιος ένα 12χρονο παιδί να μπαίνει σε ένα οίκο ανοχής και κανείς δεν αντέδρασε».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μάνος Δασκαλάκης- Φως στο Τούνελ: “Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί. Ας πάω εγώ στη φυλακή μετά”

HerNewskl

«Άδειασαν» το σπίτι του Πατέρα Αντώνιου στην Κιβωτό του κόσμου – Αμίλητη η πρεσβυτέρα

Her News

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος- Εισαγγελέας: “Δεν σκέφτηκε να αφαιρέσει το έξυπνο ρολόι από το χέρι της Καρολάιν και αυτό είναι θεία δίκη”

HerNewskl