HerNews.gr
Μόδα

Μόδα: Οι must στυλιστικές ιδέες για κοντές γυναίκες

Δεν έχει σημασία αν είσαι ψηλή, αν είσαι κοντή, πιο juicy η πολύ αδύνατη. Σημασία έχει να αγαπάμε τον εαυτό μας και να μπορούμε να τον αναδεικνύουμε.

Ό,τι ύψος ή βάρος και αν έχεις το πιο σημαντικό είναι να γνωρίζεις τι σου ταιριάζει και τι όχι και να νιώθεις όμορφα και άνετα με τον εαυτό σου.

Συγκεντρώσαμε μερικές στυλιστικές ιδέες που θα τονίσουν τις πιο μικροκαμωμένες γυναίκες και θα τις κάνουν να “τονίσουν το ανάστημα” τους.

Μην αγχώνεστε δεν θα σας προτείνουμε να φορέσετε 14ποντα τακούνια, αλλά θα σας βοηθήσουμε να βρείτε έναν τρόπο ντυσίματος που μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε μερικά “εκατοστά”.

1. Δείξτε λίγο αστράγαλο

Αν νομίζετε ότι αυτός είναι ένας τρόπος  να υπονοήσουμε  ότι πρέπει να αποφύγετε να φοράτε παντελόνια που είναι πολύ μακριά για εσάς, έχετε δίκιο.

Εκτός από το να  κρατήσουν καθαρά τα μπατζάκια σας, το να δείχνετε μόνο ένα κομμάτι αστράγαλο μεταξύ της άκρης του παντελονιού σας και της αρχής από τις μπότες ή των αθλητικών σας παπουτσιών θα ξεγελάσει τους άλλους ώστε να νομίζουν ότι είστε τουλάχιστον 1,60.

2. Φορέστε περισσότερο Crop Tops

Δοκιμάστε μπλούζες που δεν φτάνουν χαμηλότερα από τα οστά του γοφού σας. Αυτό θα εξομαλύνει την αναλογία μεταξύ του κορμού και των ποδιών σας. Kάτι που δεν μπορεί να κάνει ένα φαρδύ μπλουζάκι. Συνδυάστε το με ένα ψηλόμεσο τζιν ή ακόμα και μια φούστα με σκίσιμο στο ισχίο για να καρφώσετε πραγματικά αυτό το look.

3. Οι κάθετες ρίγες είναι “οι καλύτερες σας φίλες”

Όλοι αγαπάμε ένα κλασικό μπλουζάκι με ρίγες, αλλά το μικροκαμωμένο σώμα σας θα ωφεληθεί περισσότερο από ρίγες που εκτείνονται από την κορυφή μέχρι τα νύχια, αντί από τον ώμο στον ώμο.

Κυρίως επειδή οι μακριές γραμμές σε βοηθούν να δείχνεις ψηλότερος. Δοκιμάστε ένα παντελόνι με μια ρίγα σμόκιν στο πλάι, το οποίο θα προσφέρει το ίδιο όφελος σε ένα πολύ πιο απλό αποτέλεσμα.

4. Αποφύγετε τα shapeless φορέματα και μπλουζάκια

Για να αποφύγετε να φαίνεστε σαν τη μητέρα σας, τα σακουλένια φορέματα δεν κάνουν απολύτως τίποτα για τη σιλουέτα σας.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποιες τάσεις και κομμάτια λειτουργούν για το σωματότυπο σας και, δυστυχώς, αυτά τα ευρύχωρα φορέματα θα λειτουργήσουν εναντίον σας με το να σας καταπιεί εντελώς το ύφασμα. Σας ταιριάζουν περισσότερο τα πιο στενά και κολλητά φορέματα.

5.Σηκώστε τα μανίκια σας

Εάν τα πουκάμισα τείνουν να εκτείνονται μερικά εκατοστά κάτω από τον καρπό σας, κινδυνεύετε να φανείτε ατημέλητη μόλις βγείτε από την πόρτα. Η εύκολη λύση εδώ είναι απλώς να σηκώσετε αυτά τα μανίκια μέχρι το μέσο του βραχίονα ή τον αγκώνα σας.

Παρόμοια με τη συμβουλή μας για να δείξουμε λίγο αστράγαλο, αυτή η υπόδειξη δέρματος θα κάνει τα χέρια σας να φαίνονται μακρύτερα από ό,τι είναι και έτσι θα προσθέσει μερικές οπτικές ίντσες στη συνολική εμφάνισή σας.

6. Προτιμήστε τις ολόσωμες φόρμες

Εντάξει, αυτό δεν είναι τόσο συμβουλή όσο είναι πρόταση. Φορέστε μια ολόσωμη φόρμα και αφήστε την να κάνει όλη τη δουλειά. Είναι εκπληκτικά εύκολο να φορεθούν, ακόμα κι αν είστε μικροκαμωμένη, καθώς κάνουν εξαιρετική δουλειά προσφέροντας την εμφάνιση ενός απόλυτα αναλογικού πλαισίου.

(Ναι, ακόμα κι αν αισθάνεστε ότι μπορεί να έχετε εξαιρετικά κοντά πόδια. Εμπιστευτείτε μας, δεν τα έχετε).

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Dua Lipa: Δίνει μια νέα διάσταση στο πλεκτό φόρεμα

HerNews ka

Φούτερ: Δες πώς να το συνδυάσεις με στιλ το φθινόπωρο

Her News

Βίκυ Καγιά: Η εκθαμβωτική εμφάνιση στο Φεστιβάλ στις Κάννες

HerNewskl