HerNews.gr
Αφιερώματα

Πάολα: Η καθηλωτική τραγουδίστρια που έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου

Πάολα, μια ερμηνεύτρια που σε καθηλώνει και δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της κάθε φορά που τραγουδά αλλά και που χορεύει επίσης.

Με την ιδιαίτερη χροιά της αλλά και το δικό της προσωπικό στυλ, το οποίο παραμένει ίδιο ακόμη και μετά από τόσα χρόνια καριέρας έχει καταφέρει να έχει πιστούς θαυμαστές που την ακολουθούν σε κάθε της βήμα.

Από  μικρή θυμάμαι την μητέρα μου να έχει καθημερινά στη διαπασών τα τραγούδια της καθώς ήταν και είναι φανατική της θαυμάστρια. Έτσι μυήθηκα και εγώ σε αυτό το φαινόμενο που λέγεται Πάολα.

Πρώτη της εμφάνιση ήταν όταν η Πάολα ήταν μόλις 19 ετών στα «Μαμούνια» Θεσσαλονίκης. Το 2005 απέκτησε τον πρώτο της δίσκο με τίτλο “Αθόρυβα” που αμέσως αγαπήθηκε από τον κόσμο.

2 χρόνια μετά, το 2007 συνεργάστηκε με τον Σώτη Βολάνη για το τραγούδι “Γιαγιά και παππούς” το οποίο ακούμε μέχρι και σήμερα στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Το συγκεκριμένο κομμάτι σήμερα μετρά εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

H Πάολα μας έχει χαρίσει από πολύ ανεβαστικά τσιφτετέλια, -καθώς έτσι την γνώρισε και την αγάπησε ο κόσμος- μέχρι και ροκ μπαλάντες και παραδοσιακά τραγούδια.

Ιδιαίτερα αγαπητή είναι και στο εξωτερικό αφού κάθε χρόνο κάνει περιοδείες στην Ευρώπη και όχι μόνο. 

Κάθε φορά που ανεβαίνει στην πίστα επικρατεί “χαμός” αφού διασκεδάζει τον κόσμο με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Έχει μεγάλη αλληλεπίδραση με τους θαυμαστές της και αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της που την κάνουν ιδιαίτερα αγαπητή.

Η Πάολα δεν θα πει ποτέ όχι σε όποιον θέλει να βγει φωτογραφία μαζί της ενώ μάλιστα τυχαίνει να κάθεται για ώρες με τον κόσμο που έχει πάει να την δει, στο καμαρίνι και να συζητά μαζί τους. Κάτι που δεν βλέπεις εύκολα σε άλλους καλλιτέχνες με τέτοιο βεληνεκούς.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που η Πάολα είναι η δεύτερη ερμηνεύτρια μετά την Μαρία Φαραντούρη που ο Μίκης Θεοδωράκης είχε επιτρέψει  να τραγουδήσει το θρυλικό τραγούδι «Αντώνης».

Όπως η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Απ’ ό,τι μου είπε ο Γιώργος Λιάνης, ο Μίκης Θεοδωράκης με την κόρη του, τη Μαργαρίτα, έβαζαν κάποια βιντεάκια και με έβλεπαν. Έτσι, κάποια στιγμή με προσκάλεσαν στο σπίτι τους. Μεγάλη μου η χαρά όταν τον συνάντησα από κοντά. Δεν ήξερα τι να νιώσω, τι να αισθανθώ εκείνη την ώρα. Έβλεπα ένα θηρίο μπροστά μου. Δεν ήξερα τι να πω… Είπα μόνο “γεια σας” και για να μου πάρει λίγο ο ίδιος την αμηχανία, μιλούσε και σιγανά. Μου είπε για τα τατουάζ μου»

Στην συνέχεια η Πάολα επιλέχθηκε από την Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» για την ερμηνεία των μεγάλων τραγουδιών του κορυφαίου Έλληνα συνθέτη.

Το εύρος της φωνής της, της επιτρέπει να τραγουδήσει κάθε είδος τραγουδιού και με ότι καταπιαστεί το φέρνει εις πέρας με τεράστια επιτυχία.

Έχει συνεργαστεί με πάρα πολλούς καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου αλλά από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες στον κόσμο είναι αυτές με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Είναι μια τραγουδίστρια που σίγουρα έχει γράψει την δική της ιστορία και που έχει μπροστά της πολλές ακόμη επιτυχίες στον καλλιτεχνικό χώρο. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

19 Νοεμβρίου: Παγκόσμια ημέρα… τουαλέτας!

Her News b

Ελένη Μενεγάκη: Η “Βασίλισσα της Tv” έχει τα γενέθλιά της

Her News b

Κική Δημουλά: Σαν σήμερα «έφυγε» η πολυβραβευμένη ελληνίδα ποιήτρια

HerNews ka