HerNews.gr
Ψυχαγωγία

The Watcher: Η αληθινή ιστορία πίσω από το νέο μυστήριο του Netflix

Μετά το «Monster: The Jeffrey Dahmer Story» που συγκλόνισε το Netflix, ο Ράιαν Μέρφι επιστρέφει με το «The Watcher» μία ακόμα σειρά θρίλερ, βασισμένη σε μία αληθινή ιστορία που ακόμα παραμένει ένα άλυτο μυστήριο.

«The Watcher»: Η υπόθεση

Η μίνι σειρά ακολουθεί την οικογένεια του Ντιν και της Νόρα που αποκτούν το σπίτι των ονείρων τους, σε προάστιο της πόλης. Και ενώ ετοιμάζονται να μετακομίσουν και να ξεκινήσουν την καινούρια τους ζωή σε μία «ασφαλή» γειτονιά με τα δύο παιδιά τους, διαπιστώνουν πως η νέα τους γειτονιά δεν είναι τόσο φιλόξενη ή ασφαλής.

Αρχίζουν διάφορες συγκρούσεις με τους γείτονες, ωστόσο αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που ακολουθεί. Ξαφνικά, αρχίζουν να λαμβάνουν περίεργα γράμματα και να παρενοχλούνται από έναν καταδιώκτη που αυτοαποκαλείται «The Watcher». Προσπαθώντας να βρουν την άκρη του νήματος, ανακαλύπτουν όλο και περισσότερα μυστικά.

Μέσα σε 7 επεισόδια λοιπόν, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε μία από τις πιο συγκλονιστικές αληθινές ιστορίες της Αμερικής να ζωντανεύει.

Μια αληθινή ιστορία που δεν βρήκε ποτέ απαντήσεις

Το 2014 η οικογένεια Μπρόντους καταφέρνει να αγοράσει ένα ονειρικό σπίτι στο Νιου Τζέρσει και φεύγει από την πόλη. Μία βδομάδα μετά τη μετακόμισή τους, στο γραμματοκιβώτιό τους βρίσκουν ένα περίεργο γράμμα υπογεγραμμένο από τον μυστηριώδη Watcher. Ο αποστολέας τους αποκαλύπτει πως παρακολουθεί κάθε τους κίνηση και ξέρει τα πάντα για αυτούς.

Δυστυχώς όμως το γράμμα δεν μένει εκεί, και ο Watcher δε διστάζει να ευχαριστήσει την οικογένεια για το «νέο αίμα» που του έφεραν, αναφερόμενος στα παιδιά τους. Η τρομοκρατημένη οικογένεια συνεχίζει τη ζωή της νομίζοντας πως είναι κάποια κακόγουστη φάρσα κάποιου γείτονα. Όμως τα γράμματα συνεχίζονται και είναι ολοένα και πιο φρικιαστικά.

Η αστυνομία δεν βρίσκει τίποτα όσους και να ανακρίνει. Οι κατηγορίες φτάνουν μέχρι και στα μέλη της οικογένειας, χωρίς όμως τελικά να βγαίνει κάποιο αποτέλεσμα. Παρά τις προσπάθειες της οικογένειας να ερευνήσει και ιδιωτικά την υπόθεση, δεν βρίσκεται λύση.

Ανακαλύπτουν όμως πως και οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες του σπιτιού είχαν λάβει ένα παρόμοιο γράμμα από τον Watcher. Η οικογένεια κινήθηκε νομικά κατά του μεσιτικού γραφείου, όμως δεν κέρδισαν.

Λίγα χρόνια μετά, και χωρίς ακόμα να έχουν βρει ποιος κρυβόταν πίσω από τα γράμματα, η οικογένεια κατάφερε να πουλήσει το σπίτι και να βάλει ένα τέλος στον εφιάλτη του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Sex and the city: 4 Πράγματα που μας δίδαξε για τη ζωή

Her News

ANDAMOSIS: Η Ισπανία συναντά την Ελλάδα με επίκεντρο τη γυναίκα!

HerNews ka

Φοίβος: Το 4 φορές πλατινένιο “γειά” γίνεται μιούζικαλ

Her News b