HerNews.gr
Διεθνή

Kim Kardashian: Γιατί γιόρτασε τα 42α γενέθλιά της σε ένα Burger-άδικο;

Άτυχη στάθηκε η Kim Kardashian της οποίας το φαντασμαγορικό party γενεθλίων δεν πήγε ακριβώς όπως θα περίμενε.

Η Kim είχε κανονίσει ένα πολυτελές δείπνο στο Λας Βέγκας με τους φίλους και την οικογένειά της ενώ έπειτα θα πήγαιναν σε συναυλία του γνωστού ράπερ Usher, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε.

Ενώ λοιπόν βρισκόταν καθοδόν για το L.A με το ιδιωτικό τζετ αξίας 72 εκατομμυρίων δολαρίων της αδερφής της Kylie, η Kardashian ενημερώθηκε ότι ο πιλότος δεν μπορούσε να προσγειωθεί με ασφάλεια λόγω επικίνδυνων καιρικών συνθηκών που περιλάμβαναν ριπές ανέμου έως και 60 μίλια ανά ώρα.

«Το αεροπλάνο δεν μπορούσε να προσγειωθεί λόγω του ανέμου, οπότε φαίνεται ότι το πάρτι στο Carbone και η συναυλία του Usher δεν θα πραγματοποιηθεί και επιστρέφουμε στο σπίτι», εξήγησε η Kardashian, η οποία έγινε 42 την Παρασκευή, μέσω ενός Instagram Story.

Μετά την προσγείωση στο Λος Άντζελες, η σταρ των «Kardashians» και οι “καλεσμένοι” της, καθώς και ένα συνεργείο κάμερας, πήγαν στο μπεργκεράδικο In-N-Out για μερικά μπιφτέκια και πατάτες τηγανιτές.

Η Kim όπως ήταν λογικό ήταν ιδιαίτερα απαστράπτουσα. Φορούσε ένα ασημί μαγιό με στρας και ένα πουπουλένιο “φουλάρι” κάτι που δεν την πτόησε να πάει έτσι στο μπεργκεράδικο. Μάλιστα απαθανάτισε με φωτογραφία την ώρα που έπαιρνε παραγγελία στο ταμείο.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, η Kim εθεάθη στον αγώνα μπάσκετ της ίδιας και της πρώην κόρης του Kanye West , North West Το ίδιο και ο ράπερ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα το πρώην ζευγάρι δεν κάθονταν μαζί και δεν είχαν καμία αλληλεπίδραση.

Τέλος για να της ευχηθεί η μητέρα της Chris Jenner, της αγόρασε ένα….μικρό δωράκι. Το μικρό δωράκι είναι ένα υπερπολιτελέστατο τζίπ αξιάς 125 χιλιάδων ευρώ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Drake: Προσφέρεται να πληρώσει τα ιατρικά έξοδα θαυμάστριάς του με σκλήρυνση κατά πλάκας

HerNews ka

Χαΐμ Τοπόλ: “Έφυγε” από τη ζωή ο πρωταγωνιστής του «Βιολιστή στη Στέγη»

Her News

Απίστευτη αποκάλυψη για την βασίλισσα Ελισάβετ – «Ήταν φανατική θαυμάστρια τoυ The Crown»

Her News b