HerNews.gr
Διεθνή

Drake: Προσφέρεται να πληρώσει τα ιατρικά έξοδα θαυμάστριάς του με σκλήρυνση κατά πλάκας

Ο Drake διέκοψε τη συναυλία του για να προσφερθεί να καλύψει τα ιατρικά έξοδα μιας θαυμαστής που αποκάλυψε ότι έχει σκλήρυνση κατά πλάκας.

«Θα πληρώσω ό,τι χρειαστεί για να λάβετε την καλύτερη βοήθεια στον κόσμο, σας το υπόσχομαι αυτό», είπε ο Drake σε μια γυναίκα στο πλήθος κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Τορόντο την Παρασκευή.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter , ο Drake  είπε ότι θα «συνέδεε» τον θαυμαστή με τον μακροχρόνιο μουσικό του παραγωγό Noah «40» Shebib, ο οποίος επίσης πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας.

«Ξέρετε, ο αδερφός μου «40» είναι ένας από τους πιο δυνατούς ανθρώπους στη Γη και παλεύει για πολλά πράγματα», είπε ο Drake, προσθέτοντας: «Ίσως μπορείτε να κάνετε μια συζήτηση».

Ο Shebib – ο οποίος έχει συνεργαστεί σε πολλές επιτυχίες με τον Καναδό ράπερ – διαγνώστηκε με τη χρόνια ασθένεια πριν από μια δεκαετία.

Η σκλήρυνση κατά πλάκας είναι μια χρόνια φλεγμονώδης νευρολογική νόσος, που προσβάλει τον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό. Πρόκειται για ένα αυτοάνοσο νόσημα, όπου το ανοσοποιητικό σύστημα δεν αναγνωρίζει το προστατευτικό περίβλημα των νεύρων – τη μυελίνη – ως δικό του ιστό και την καταστρέφει.

Εν τω μεταξύ, ο 36χρονος επιτυχημένος δημιουργός του «God’s Plan», κάλεσε επίσης τη γυναίκα να επιστρέψει για τη δεύτερη συναυλία στην πόλη του το Σάββατο το βράδυ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασιλιάς Κάρολος: Τι δείχνει το επίσημο πορτρέτο της βασιλικής οικογένειας – Άντριου και Χάρι οι μεγάλοι απόντες

HerNews ka

Bianca Censori – Kanye West: Ο πατέρας της απαιτεί να τους συναντήσει για να τους «βάλει μυαλό»

HerNews ka

Έλτον Τζον: Νοσηλεύεται μετά από πτώση στο σπίτι του στη Γαλλία

HerNews ka