HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κρίστοφερ Άτκινς: Ο πρωταγωνιστής της «Γαλάζιας Λίμνης» στο Happy Day σε μια εκ βαθέων συνέντευξη: Υπήρξε ζευγάρι με την Μπρούκ Σίλντς;

Ο Κρίστοφερ Άτκινς μιλά στην Χριστιάνα Κοχλατζή και στο «Happy Day» σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη.

Έχουν περάσει 42 χρόνια από την αγαπημένη ταινία όλων των εποχών  «Γαλάζια Λίμνη» που πρωταγωνιστούσε ο Κρίστοφερ Άτκινς με τον οποίο ας παραδεχτούμε ότι ήμασταν όλες ερωτευμένες.

Ο 61χρονος πλέον πρωταγωνιστής μιλά για πρώτη φορά στο «Happy Day» και είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

«Όταν ήμουν 18 χρονών πήγα σε αυτό το νησί για να γυρίσω την ταινία και δεν είχα ιδέα πως είναι καν η κάμερα. Το επόμενο πράγμα που ξέρω είναι ότι ήμουν σε αυτό το έρημο νησί και κυριολεκτικά δεν υπήρχε καμία ταινία που να έχει γυριστεί ποτέ έτσι και καμία ταινία δεν θα γυριστεί ποτέ με αυτόν τον τρόπο» είπε ο Κρίστοφερ Άτκινς.

Όταν ερωτήθηκε αν υπήρξε χημεία με την Μπρούκ Σίλντς απάντησε: «Η Μπρούκ ήταν υπέροχη, περάσαμε υπέροχα ήμασταν σε κοντινή ηλικία στο νησί οπότε κάναμε πολλά πράγματα μαζί».

Αναφορικά με το αν ήταν τελικά ζευγάρι με την Μπρούκ Σίλτνς δήλωσε: «Ότι συμβαίνει στο νησί μένει στο νησί, Είχαμε ένα μικρό ειδύλλιο στο νησί και ήταν πολύ γλυκό και αθώο. Αυτό συμβαίνει συχνά στις ταινίες, δένεσαι με τους ανθρώπους. Είναι πολύ έξυπνη και ένα εκπληκτικά όμορφο κορίτσι».

«Έχει φτιάξει ένα blog και ήθελε να μου κάνει μια συνέντευξη στο ιστολόγιό της, οπότε μάλλον θα το κάνω κάποια στιγμή τον επόμενο μήνα αλλά δεν την βλέπω τόσο συχνά» ανέφερε ο ηθοποιός.

Η Χριστιάνα Κοχλατζή ρώτησε τον Κρίστοφερ Άτκινς αν υπάρχει κάποιο μυστικό από τα παρασκήνια των γυρισμάτων και εκείνος είπε ότι: «Το συνεργείο ήταν όλοι Ευρωπαίοι και πολύ ανοιχτόμυαλοι, κυκλοφορούσαν όλοι topless στις παραλίες. όταν έφτασα εκεί ήταν όλοι topless και περπατούσαν γυμνοί. Τις περισσότερες φορές η μακιγιέρ και η στυλίστρια ήταν topless όλη την ώρα. Μετά από την ταινία μου ήταν πολύ δύσκολο να πάω σε οποιαδήποτε παραλία φορώντας μαγιό»

Επίσης ο Κρίστοφερ Άτκινς είπε ότι «Ο σκηνοθέτης πάντα έλεγε ότι στην πραγματικότητα έβλεπε αυτόν τον χαρακτήρα ως τον Έλληνα Άδωνη. Έτσι ήθελε να έχει σγουρά μαλλιά. Σε κάθε ταινία που έκανα μετέπειτα ήθελαν να μου σγουραίνουν τα μαλλιά»

Τέλος ο πρωταγωνιστής της «Γαλάζιας Λίμνης» μίλησε για το πως εξαπατήθηκε και έχασε όλα τα χρήματα που έβγαλε από την ταινία.

«Έβγαλα αρκετά χρήματα από την ταινία, αλλά στη συνέχεια ένας καλλιτεχνικός μάνατζερ έκλεψε κάθε δεκάρα απο εμένα, τον Τομ Χαρντς και την Λίσα Χάρντμαν και έτσι με έφερε σε μια πολύ δύσκολη θέση. Και πιστεύω ότι εν μέρη καταστράφηκε και ο γάμος μου για αυτό» εξομολογήθηκε ο Κρίστοφερ.

Επίσης είπε ότι σκοπεύει να κάνει μια δική του ταινία και να την σκηνοθετήσει καθώς είναι κάτι που το θέλει εδώ και πολύ καιρό.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τη σύγκριση με την Βίκυ Καγιά: «Συγκρίνετε όσο θέλετε»

HerNews ka

MEGA: Η Σίσσυ Χρηστίδου τα σάρωσε όλα!

Her News b

«Kitchen Lab» Χριστούγεννα με τον Άκη Πετρετζίκη στον Alpha

Her News b