HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι: Αποκαλύφθηκε το εξώφυλλο του βιβλίου του «Spare»- Πότε κυκλοφορεί;

Το εξώφυλλο είναι ένα κοντινό πλάνο του Πρίγκιπα Χάρι, που κοιτάζει κατευθείαν στην κάμερα.

«Το SPARE, το πολυαναμενόμενο #PrinceHarryMemoir, θα δημοσιευτεί παγκοσμίως στις 10 Ιανουαρίου 2023», έγραψε ο εκδότης στον λογαριασμό του στο Instagram την Πέμπτη 27/10.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε στους αναγνώστες παντού την αξιοσημείωτα προσωπική και συναισθηματικά δυνατή ιστορία του πρίγκιπα Χάρι, Δούκα του Σάσεξ. Για τον Χάρι, αυτή είναι η ιστορία του επιτέλους. SPARE, το πολύ αναμενόμενο #PrinceHarryMemoir, θα δημοσιευθεί παγκοσμίως στις 10 Ιανουαρίου 2023» γράφει ο εκδοτικός οίκος στην ανάρτηση.

Οι χρήστες του Instagram έσπευσαν να αντιδράσουν στην είδηση, με έναν να σχολιάζει ότι ο τίτλος φαινόταν «λίγο πικρός» καθώς η φράση «κληρονόμος και εφεδρικός» που αναφέρεται στον Χάρι και τον μεγαλύτερο αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος είναι πρώτος στη σειρά για τον θρόνο του Βασιλιά Καρόλου.

Τον Ιούλιο του 2021 κυκλοφόρησε είδηση ​​ότι ο Χάρι εργαζόταν πάνω σε ένα βιβλίο. Αν και η αρχική του δημοσίευση είχε προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο, η κυκλοφορία αναβλήθηκε μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ στις 8 Σεπτεμβρίου .

Ο συγγραφέας του “Revenge” Τομ Μπάουερ είπε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι το βιβλίο θα περιλαμβάνει ένα κεφάλαιο για την κηδεία της αείμνηστης Βασίλισσας.

Ο Μπάουερ σημείωσε ότι τα αγαπημένα πρόσωπα του Χάρι είναι «πολύ νευρικά» για τα απομνημονεύματά του , αναφέροντάς τα ως «ωρολογιακή βόμβα».

Στο δελτίο τύπου του Penguin Random House την Τετάρτη, η εταιρεία  έγραψε σε δήλωση ότι: «Το SPARE μεταφέρει τους αναγνώστες αμέσως πίσω σε μια από τις πιο οδυνηρές εικόνες του εικοστού αιώνα: δύο νεαρά αγόρια, δύο πρίγκιπες, που περπατούν πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους καθώς ο κόσμος παρακολουθούσε με θλίψη και φρίκη.

Καθώς η Νταϊάνα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, αναπαύονταν, δισεκατομμύρια αναρωτήθηκαν τι σκέφτονταν και αισθάνονταν οι πρίγκιπες  και πώς θα εξελισσόταν η ζωή τους από εκείνο το σημείο και μετά».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Oscars 2023: Το περιβόητο κόκκινο χαλί… αλλάζει για πρώτη φορά χρώμα!

HerNews ka

Sofia Vergara: Κρατάει γυμνή φωτογραφία της στην ντουλάπα της

HerNews ka

Αλ Πατσίνο: Γέννησε η σύντροφος του – Καλωσόρισε το τέταρτο παιδί του

HerNews ka