HerNews.gr
Διεθνή

Sofia Vergara: Κρατάει γυμνή φωτογραφία της στην ντουλάπα της

Οι γυμνές φωτογραφίες μπορούν συχνά να διχάσουν την κοινή γνώμη, αλλά για τη Sofia Vergara , είναι απλώς ένα αγαθό που θησαυρίζει βαθιά και της θυμίζει όμορφες αναμνήσεις από το παρελθόν της.

Η Sofia Vergara αναγνωρίζεται ευρέως ως μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο του Χόλιγουντ αφού έγινε γνωστή στην επιτυχημένη αμερικανική κωμική σειρά «Modern Family» στον ρόλο της ως Gloria Delgado.

Φυσικά, αυτό έδωσε στην κολομβιανής καταγωγής ηθοποιό την ευκαιρία να συγκεντρώσει μια προσωπική περιουσία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων και να αγοράσει ένα πολυτελές σπίτι στο Λος Άντζελες.

Sofía Vergara Debuts Toty Sunscreen and Beauty Line – Interview 2023

Αγόρασε μια έπαυλη 26 εκατομμυρίων δολαρίων στο Beverly Park όταν ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Joe Manganiello , με τον οποίο χώρισε τον Ιούλιο του 2023. Η Vergara εξακολουθεί να μένει εκεί και σε ένα βίντεο με το Architectural Digest, η 51χρονη έδειξε στους θεατές το εκπληκτικό σπίτι της.

Στο βίντεο, η σταρ της «Griselda» επιδεικνύει το μέρος που φυλάει τα παπούτσια της και την ευρύχωρη ντουλάπα της. Αλλά ένα από τα αντικείμενα που κρατά κοντά της είναι μια γυμνή φωτογραφία της με κορνίζα από μια φωτογράφιση νωρίτερα στην καριέρα της.

Η άποψη της Sofia Vergara στη γυμνή φωτογραφία της

Η Sofia Vergara φαίνεται να καλύπτει το σώμα της στη φωτογραφία, αλλά δεν φοβάται να δείξει πώς έχει αλλάξει με τα χρόνια: «Και αυτή η φωτογραφία, ήταν όταν ήμουν νέα και φρέσκια», λέει κατά τη διάρκεια της περιοδείας.

Κατευθυνόμενη προς τη γκαρνταρόμπα της, παραδέχεται ότι δεν μπορεί να απομακρυνθεί από τα ρούχα της και περνά τον περισσότερο χρόνο της στο δωμάτιο.

«Εδώ πραγματικά ζω – στην ντουλάπα μου», πρόσθεσε. «Εδώ περνάω τον περισσότερο χρόνο μου. Αυτό είναι σαν το όνειρο ενός κοριτσιού».

Είναι ξεκάθαρο ότι οι φωτογραφίες κατέχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά της, καθώς έδειξε μια σειρά από αντικείμενα στο μεγάλο μαρμάρινο νησί που έχουν σημασία για εκείνη.

«Όλα αυτά τα πράγματα στον πάγκο είναι πολύ ξεχωριστά για μένα», είπε, επιδεικνύοντας μια πολύτιμη φωτογραφία του αείμνηστου αδερφού της, Ραφαέλ, και ενός από τον αείμνηστο ξάδερφό της.

Σοφία Βεργκάρα: «Με ενοχλεί που είμαι γνωστή για το στήθος μου γιατί έχω υπέροχο πισινό»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Victoria Beckham: Αναγκάστηκε να φύγει εσπευσμένα από εστιατόριο με την κόρη της – Ξέσπασε αιματηρός καυγάς για τον Lionel Messi (ΒΙΝΤΕΟ)

HerNews ka

Δέκα celebrities που πλούτισαν κι ως…επιχειρηματίες

HerNews ka

Jennifer Lopez για Ben Affleck: “Είναι ονειρεμένος. Το καταλαβαίνω. Είναι ποθητός”

HerNewskl