HerNews.gr
Διεθνή

The Crown: Η σκηνή του δυστυχήματος της Πριγκίπισσας Diana

Το «The Crown» θα δείξει την αρχή του θανατηφόρου περιστατικού καθώς και τα επακόλουθά του.

Έχουν δημοσιευθεί φωτογραφίες που φέρεται να δείχνουν το The Crown να γυρίζει σκηνές που απεικονίζουν την οδήγηση στο τροχαίο που σκότωσε την Diana, την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Το βασιλικό δράμα του Netflix θα εξερευνήσει τον θάνατο της Diana στο Παρίσι, που συγκλόνισε τον κόσμο πριν από 25 χρόνια, στην έκτη σεζόν του.

Το Netflix είχε προηγουμένως δηλώσει ότι η σειρά θα δείξει την αρχή του θανατηφόρου περιστατικού καθώς και τα επακόλουθά του, αλλά όχι την ίδια τη συντριβή, σε αντίθεση με τα δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης.

Οι εικόνες που δημοσιεύθηκαν στην Daily Mail την Πέμπτη φέρονται να δείχνουν μια μαύρη Mercedes παρόμοια με αυτή στην οποία ταξίδευε η αείμνηστη πριγκίπισσα να κινηματογραφείται πριν από τη συντριβή.

Η Diana σκοτώθηκε σε ηλικία 36 ετών μαζί με τον Ντόντι Φαγιέντ και τον σοφέρ Henri Paul στη σήραγγα Pont de l’Alma τον Αύγουστο του 1997.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το Netflix έκανε μια δήλωση αποποίησης στην περιγραφή του τρέιλερ του στο YouTube για την πέμπτη σειρά του Crown , λέγοντας ότι η σειρά είναι μια «φανταστική δραματοποίηση» και «εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα».

Η πέμπτη σειρά αναμένεται να δείξει τον Charles, τον οποίο υποδύεται ο Dominic West, να κόβει τις διακοπές του με την Diana, που υποδύεται η Elizabeth Debicki, για να φιλοξενήσει μια μυστική συνάντηση με τον Sir John στο Highgrove το 1991. 

Μια εκπρόσωπος του The Crown είπε επίσης προηγουμένως: «Το Crown ανέκαθεν παρουσιάζονταν ως ένα δράμα βασισμένο σε ιστορικά γεγονότα. Η πέμπτη σεζόν είναι μια φανταστική δραματοποίηση, που φαντάζεται τι θα μπορούσε να είχε συμβεί πίσω από κλειστές πόρτες κατά τη διάρκεια μιας σημαντικής δεκαετίας για τη βασιλική οικογένεια. Μια δεκαετία που έχει ήδη εξεταστεί και τεκμηριωθεί καλά από δημοσιογράφους, βιογράφους και ιστορικούς».

Η πέμπτη σειρά του επιτυχημένου βασιλικού δράματος του Netflix πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Tabby Brown: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 38 ετών το πρώην μοντέλο του Playboy

HerNews ka

Σοκάρει προεκλογικό σποτ του Ερντογάν: Εμφανίζει σχεδόν όλα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου υπό τουρκική κατοχή

HerNews ka

Η Kim Kardashian σχεδιάζει να παραμείνει single για έναν ακόμη χρόνο: «Θα είναι πολύ καλό για εμένα»

HerNews ka