HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Φαίη Σκορδά: «Ήταν συνειδητή η απόφαση να φύγω από τον ΑΝΤ1. Υπήρχαν σοβαροί λόγοι»

Δύο μήνες μετά την αποχώρησή της από τη στέγη του ΑNT1, η Φαίη Σκορδά μιλά στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» για τη νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

Αναφέρεται στους λόγους που αποχώρησε, ενώ σχολιάζει και τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και τις επικείμενες αλλαγές στην εκπομπή της.

Η Φαίη Σκορδά δηλώνει άνθρωπος της ψυχαγωγίας και είναι κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν ασχολείται η εκπομπή με θέματα που αφορούν στην επικαιρότητα.

Φαίη Σκορδά: «Είναι ωραίο και δημιουργικό να γίνονται αλλαγές»

Ερωτώμενη για το εάν θα γίνουν αλλαγές στην εκπομπή, η Φαίη Σκορδά απαντά: «Από την πρώτη στιγμή είπα ότι θα γίνουν αλλαγές για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Είναι ωραίο να γίνονται αλλαγές, είναι δημιουργικό». Αποκαλύπτει πως η απόφαση της να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 ήταν συνειδητή και υπήρχαν σοβαροί λόγοι. «Η εκπομπή είχε αλλάξει μορφή και θεματολογία. Εγώ είμαι άνθρωπος της ψυχαγωγίας, θέλω να κάνω τον κόσμο να ξεχνιέται» συμπληρώνει.

«Ο κύκλος με τον ΑΝΤ1 έκλεισε. Όμως οι σχέσεις με κάποιους ανθρώπους παραμένουν» προσθέτει. Σε ό,τι αφορά τον ανταγωνισμό και εάν την αγχώνει, η παρουσιάστρια εξηγεί πως κάθε χρονιά είναι δύσκολη. «Έχει αλλάξει το θέμα με τα νούμερα τηλεθέασης. Είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι εκπομπές που κάνουν μέσο όρο 30. Προσπαθώ να γίνω καλύτερη. Κάνεις την προσπάθειά σου και περιμένεις να δεις τα αποτελέσματα» σημειώνει.

«Δεν φλερτάρω με τη βραδινή ζώνη»

Στην ερώτηση εάν θα την ενδιέφερε η παρουσίαση του «The Voice», η Φαίη Σκορδά δηλώνει πως δεν «φλερτάρει» με την βραδινή ζώνη αν και τις έχουν γίνει προτάσεις αρκετές φορές.

Έπειτα, αποκάλυψε πως είχαν ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή τους για την προετοιμασία της εκπομπής στον ΣΚΑΪ καθώς η συμφωνία “έκλεισε” στις 20 Ιουλίου. «Ίσως να φταίω εγώ που καθυστέρησα να συμφωνήσω με τον ΣΚΑΪ. Ήθελα όμως να είμαι σωστή, να κλείσει η συνεργασία μου και ύστερα να βρω μια άλλη λύση» καταλήγει.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λύγισε ο Τέρενς Κουίκ: “Δεν χάρηκα κανένα μου παιδί. Είχα παντρευτεί τη δουλειά μου”

Her News

Στέλιος Κρητικός: “Τα παιδιά μου δεν έζησαν εύκολα, κάθε μήνα δουλεύω για τον επόμενο”

Her News

Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Η εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη είναι λες και πάει για το X-Factor ή φωτογράφιση”

HerNewskl