HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Καίτη Φίνου: “Όταν έκοψα το ποτό, έκοψα και το σεξ, είχα να κάνω 10 χρόνια”

Μία αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή έκανε η Καίτη Φίνου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» του Mega.

Ειδικότερα, η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι υπήρξε μία περίοδος δέκα ετών, κατά την οποία δεν έκανε σεξ.

«Νομίζω ότι το σεξ είναι σημαντικό σε μια σχέση, αλλά δεν είμαι σίγουρη. Ήμουν πιωμένη συχνά, γι’ αυτό έκανα σεξ. Όταν σταμάτησα το ποτό, σταμάτησα και το σεξ. Είχα 10 χρόνια να κάνω», είπε η Καίτη Φίνου.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, η επιθυμία της «ξύπνησε» 10 χρόνια μετά, όταν συνάντησε τον άνδρα που της έκανε «κλικ», όπως είπε.

«Έπρεπε να βάλω holder. Ανοίγω την πόρτα και βλέπω έναν τύπο, που δεν ήταν όμορφος, αλλά είχε αυτό το σεξαπίλ. Μετά από 10 χρόνια, 10 χρόνια μιλάμε, είπα “ώπα, έφτασε η ώρα!”. Ήμουν 40 και στα 50 μου, ξύπνησε αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Έχει η αποχή από το σεξ επιπτώσεις στην υγεία;

Τελικά το σεξ είναι σημαντικό για μία σχέση; Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα κλήθηκε να απαντήσει η συμβουλευτική ψυχολόγος και σεξολόγος Ίρις Κρέμερ, η οποία τόνισε πως η επιθυμία σχετίζεται με τη σεξουαλική δραστηριότητα και έχει εγκεφαλική και συναισθηματική διάσταση.

Η ψυχολόγος τόνισε πως η αποχή από το σεξ δεν έχει ιδιαίτερες επιπτώσεις στην υγεία του ατόμου, ωστόσο βοηθάει στη ψυχική υγεία και λειτουργεί ως αγχολυτικό.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στέλλα Γεωργιάδου: Ο φανατικός θαυμαστής που έγινε… καλός φίλος

Her News

Γιώργος Λιανός: “Η δική μου δουλειά γίνεται παρασκηνιακά”

HerNewskl

Νατάσα Καλογρίδη για Αλέξανδρο Λυκουρέζο: «Είχαμε τεράστια διαφορά ηλικίας αλλά αυτή η σχέση ήταν πνευματική»

HerNews ka