HerNews.gr
Διεθνή

Kourtney Kardashian: Λανσάρει με τον σύζυγό της Travis Barker δική τους σειρά ευεξίας

Η Kourteny Kardashian και ο σύζυγός της Travis Barker εκτός από partners in life γίνονται τώρα και συνεργάτες σε δική τους επιχείρηση.

Το νιόπαντρο ζευγάρι συνεργάστηκε σε μια σειρά από φυσικά, vegan και  cruelty free προϊόντα για τη σειρά Barker Wellness, η οποία πρόσφατα επεκτάθηκε στην περιποίηση του δέρματος.

Η συλλογή περιλαμβάνει τρία προϊόντα . Δύο είδη με άλατα μπάνιου, ένα λάδι σώματος και ένα βούτυρο σώματος, με τιμή 40 δολάρια  για το λάδι και 35 δολάρια για τα υπόλοιπα.

«Η εμμονή μου με το μπάνιο, την ευεξία και τη φροντίδα του σώματός μου με οδήγησε σε αυτή τη συνεργασία και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη με το πώς έγιναν τα προϊόντα. Ελπίζω να αγαπήσετε αυτή τη σειρά όσο κι εμείς και να γίνουν μέρος της καθημερινότητάς σας όπως και της δικής μας», είπε η Kourtney Kardashian σε ένα δελτίο τύπου.

«Η Kourtney κι εγώ ζούμε και αγαπάμε την υγεία και την ευεξία. Η δημιουργία προϊόντων που αγαπάμε και χρειαζόμαστε για να βοηθήσουμε στην αποκατάσταση και την ευεξία είναι διασκεδαστικό να την μοιραζόμαστε με τον κόσμο», πρόσθεσε ο Ted Barker.

Το λάδι σώματος περιέχει ένα μείγμα βιολογικών ελαίων όπως jojoba, γλυκό αμύγδαλο και λεβάντα, με το βούτυρο σώματος να περιέχει ένα μείγμα παρόμοιων συστατικών στο χτυπημένο βούτυρο καριτέ.

«Τώρα που είμαι επίσημα Barker, σκέφτηκα ότι ήταν σωστό να έχω μερικά προϊόντα ευεξίας Kourtney Barker», είπε η σταρ του reality σε μια δήλωση.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ashley Olsen: Έγινε μητέρα για πρώτη φορά – Γέννησε κρυφά ένα αγοράκι πριν από μερικούς μήνες

HerNews ka

Taylor Swift: Ζευγάρι με το τρανς μοντέλο Laith Ashley

HerNews ka

Jennifer Lopez: Μιλά για τις προηγούμενες καταχρηστικές σχέσεις της – «Έπιασα πάτο»

HerNews ka