HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Lopez: Μιλά για τις προηγούμενες καταχρηστικές σχέσεις της – «Έπιασα πάτο»

Η Jennifer Lopez αναφέρει με ειλικρίνεια στο νέο της ντοκιμαντέρ την κακοποίηση που έχει αντιμετωπίσει σε προηγούμενες σχέσεις.

«Υπήρχαν άνθρωποι στη ζωή μου που είπαν «σ’ αγαπώ» και μετά δεν έκαναν πράγματα που ήταν κάπως σύμφωνα με τη λέξη «αγάπη»», αποκαλύπτει στο « The Greatest Love Story Never Told».

Η ποπ σταρ περιγράφει οπτικά το τραυματικό παρελθόν της σε μια σκηνή από το “This Is Me… Now: A Love Story” που ονομάζεται “the glass house”, κατά τη διάρκεια της οποίας τραγουδά τη σπαρακτική μελωδία της “Rebound”.η Τζένιφερ Λόπεζ με βρεγμένα μαλλιάη Τζένιφερ Λόπεζ με βρεγμένα μαλλιά«Πρέπει να φτάσετε στον πάτο όπου βρίσκεστε σε καταστάσεις τόσο άβολες και τόσο οδυνηρές που τελικά να πείτε “δεν το θέλω πια αυτό”».

Η Jennifer Lopez θυμάται ότι μια θεραπεύτρια τη ρώτησε πώς θα αντιμετώπιζε μια καταχρηστική κατάσταση αν συνέβαινε στην κόρη της.

«Ήταν τόσο ξεκάθαρο. Θα της έλεγα, “Σήκω φύγε από εδώ και μην κοιτάξεις ποτέ πίσω”, αλλά για μένα, ήταν τόσο θολό και περίπλοκο», εξηγεί η Lopez. «Ήταν σαν να κοιτούσα μέσα από την ομίχλη».

Η μαγνητοσκόπηση της σκηνής επηρέασε συναισθηματικά τη σταρ η οποία αναγνώρισε ότι ποτέ δεν κακοποιήθηκε σωματικά από κανέναν πρώην της.

«Το να σε ρίχνουν και να σε χειρίζονται έτσι δεν είναι διασκεδαστικό. Θέλω να πω, δεν ήμουν ποτέ σε μια σχέση όπου με ξυλοκόπησαν, δόξα τω Θεώ», λέει, επιλέγοντας να μην ταυτοποιήσει κανέναν, «αλλά σίγουρα έχω δεχτεί κακή συμπεριφορά και μερικά άλλα δυσάρεστα πράγματα».Στα απομνημονεύματα της Jennifer Lopez το 2014, «True Love», έγραψε ότι κακοποιήθηκε «ψυχικά, συναισθηματικά, λεκτικά», αλλά δεν κατονόμασε κανέναν.

Η τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον Μπεν Άφλεκ ξανά στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022 και παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά σε μια τελετή στην Τζόρτζια .

Δεδομένου ότι ο αρραβώνας τους διαλύθηκε την πρώτη φορά λόγω του ελέγχου των μέσων ενημέρωσης, το ζευγάρι έχει υιοθετήσει μια πιο ιδιωτική προσέγγιση στον γάμο τους.

Ben Affleck: Δεν ήθελε να δημοσιοποιήσει τη σχέση του με την Jennifer Lopez

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Emily Ratajkowski: Γιατί δεν έχει κάνει ακόμα κάτι με γυναίκα παρόλο που “θα ήθελε πολύ”;

HerNews ka

Ισραήλ: Η πρώτη χώρα που απαγορεύει το εμπόριο γούνας

Her News

Βασιλιάς Κάρολος: Η… γκρίνια πριν τη στέψη – «Είναι βαρετό»

Her News