HerNews.gr
DECORNEWS

Natural Art: Η τέχνη της φύσης σε άλλη διάσταση

Όταν η ανθρώπινη έμπνευση συνατά την τέχνη της φύσης, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Η φαντασία είναι το μόνο όριο για το τι μπορεί να δημιουργήσει η Natural Art. Φυσικά υλικά που επεξεργάζονται με μέθοδο επιμετάλλωσης με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό.

Μοναδικά έργα τέχνης, ένα υπέροχο δώρο απο μπορείτε να κάνετε στους αγαπημένος σας σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής τους. Προτώτυπες ιδέες που μπορούν να γίνουν αντικείμενα διακόσμησης για κάθε χώρο. Και το πιο σημαντικό, θα είναι μοναδικά, όπως εσείς!

Δώρα… εφ’όρου ζωής!

Υπάρχει πιο εντυπωσιακό δώρο απο τα βαπτιστικά παπουτσάκια του μωρού σας ή αυτά που έχουν για εσάς την μεγαλύτερη συναισθηματική αξία σε διακοσμητικό αντικείμενο, κηροπήγιο, ακόμη και σε έναν πίνακα με θέμα τα πρώτα βήματα του παιδιού σας. Η Natural Art σας προσφέρει αυτή τη δυνατότητα!

Διακοσμητική χειροποίητη αληθινή ελιά, επιμεταλλωμένη με μπρούτζο και πράσινη πατίνα. Τι πιο υπέροχο για να διακοσμεί το γραφείο ή την εταιρία σας; Επάργυρα, επίχρυσα ή απο ορείχαλκο στεφάνια ελιάς που θα εντυπωσιάσουν στο χώρο σας!

Ποιά είναι η Natural Art

H Natural Art το 1998 εφηύρε μια καινούργια μέθοδο επιμετάλλωσης πάνω σε φυσικά υλικά. Μέθοδο που κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (Νο1004096). Από τότε η μέθοδος έχει εξελιχθεί με καταπληκτικά αποτελέσματα.

Η Natural Art συνεχίζει μέχρι και σήμερα να δημιουργεί μοναδικά αντικείμενα και έργα τέχνης χρησιμοποιώντας πάντα την ιδία απαιτητική τεχνική της επιμετάλλωσης.

Τα φυσικά υλικά, κυρίως φυτά, συλλέγονται από ιδιόκτητα φυτώρια ή φτάνουν στον χώρο από επιλεγμένους συνεργάτες. Εκεί δέχονται την φροντίδα που αρμόζει σε τόσο ευαίσθητα υλικά. Ο δημιουργός επιλεγεί προσεκτικά και διαμορφώνει τα αντικείμενα που θα δημιουργηθούν πάντα με βάση την φιλοσοφία της Natural Art.

Η συνέχεια είναι σχεδόν μαγική… Τα φυσικά υλικά επικαλύπτονται με διάφορα στρώματα (13) κατά βάση μέταλλου έτσι ώστε να μείνει η φυσικότητα αλλά ταυτόχρονα να αποκτήσουν την αντοχή που απαιτείται ώστε να μπορεί να δοθεί εγγύηση από την Natural Art ότι δεν θα αλλοιωθεί το σχήμα τους εφ’όρου ζωής.

Η αισθητική τελειότητα ολοκληρώνεται με την τελική επικάλυψη από καθαρό χρυσό 24k, το καθαρό ασήμι των χιλίων βαθμών ή την επικάλυψη με καθαρό ορείχαλκο.

Όποιο και αν είναι το μέταλλο που θα επιλεγεί για το τελικό αποτέλεσμα τα έργα συνεχίζουν να δέχονται την παρέμβαση του δημιουργού προκείμενου να ανταποκρίνονται στα αισθητικά κριτήρια που έχει θέσει.

Ο Βάϊος είναι σήμερα ο δημιουργός που έχει την επιμέλεια για όλα τα έργα που παρουσιάζει η Natural Art.

Όραμά του είναι η δημιουργία αντικειμένων και έργων υψηλής αισθητικής αξίας που να αντιπροσωπεύουν την προέλευση των φυσικών υλικών πάνω στα οποία δημιουργεί. Η Ελλάδα είναι η χώρα που ζει και δημιουργεί και αυτό είναι εμφανές τόσο μέσα από τα φυσικά υλικά που χρησιμοποιεί όσο και από τις επιρροές που έχει δεχτεί.

«Θέλω να χαρίσω σε όλους ένα κομμάτι από Ελλάδα!»

Βάϊος

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natural Art (@naturalart.gr)

Ανακαλύψτε τη συλλογή της Natural Art

Νaturalart.gr

Instagram

Facebook

Pinterest

Twitter

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η κυματιστή οροφή στο Barbouni του Costa Navarino εντυπωσιάζει για την οικολογία της

Her News b

5 μυστικά συστατικά που πρέπει να χρησιμοποιείτε στο πλύσιμο των ρούχων σας, σύμφωνα με τους ειδικούς

HerNews ka

Διατηρήστε το χαλάκι του μπάνιου σας σαν καινούργιο με αυτές τις συμβουλές

HerNews ka