HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Διονύσης Σχοινάς για Γιώργο Μαζωνάκη: «Εδώ και δυο μήνες ανταλλάσσουμε αγωγές και γελοία εξώδικα από εγωισμό»

Λίγο πριν την πρεμιέρα του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, μαζί με την Ήβη Αδάμου, ο Διονύσης Σχοινάς παραχώρησε συνέντευξη στο «Happy Day» και τον Γιώργο Γιαννούλη.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε και στη διαμάχη του με τον Γιώργο Μαζωνάκη και την… γελοία ανταλλαγή εξωδίκων.

Διονύσης Σχοινάς: «Με έχει στεναχωρήσει πολύ. Από εμένα υπάρχει τρελός σεβασμός»

«Είναι κάτι που με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ, είναι κάτι που συνέβη πρώτη φορά στη ζωή μου. Με τον Μαζωνάκη εδώ και δυο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα και αγωγές, από εγωισμό και μόνο. Ένα σχήμα χάλασε, δεν έγινε και τίποτα. Συμβαίνουν πολύ χειρότερα στον κόσμο. Νομίζω κάποια στιγμή θα σταματήσει όλο αυτό. Από μένα υπάρχει τρελός σεβασμός προς τα εκεί. Ελπίζω να λύσουμε το θέμα εξωδικαστικά. Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά» ανέφερε αρχικά ο Διονύσης Σχοινάς.

«Δυο φορές πήγαμε να κάνουμε πρεμιέρα και ακυρώθηκε χωρίς να ξέρω τον λόγο και χωρίς να το αποφασίσουμε μαζί. Ήμασταν δύο οι πρωταγωνιστές εκεί. Δεν έχουμε μιλήσει αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

Διονύσης Σχοινάς: «Η Καίτη Γαρμπή και η Άντζελα Δημητρίου δεν έχουν κάτι να χωρίσουν»

Σχετικά με την πρόσφατη λεκτική αντιπαράθεση της Άντζελας Δημητρίου με τη σύζυγό του, Καίτη Γαρμπή στο J2US, ο Διονύσης Σχοινάς σχολίασε: «Δεν ήταν έντονη αντιπαράθεση. Γνωρίζονται πολλά χρόνια. Ήταν και συνυφάδες. Η αδελφή της Καίτης και ο αδελφός της Άντζελας ήταν παντρεμένοι. Όλα καλά, δεν τα βρήκαν. Δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζένη Μπαλατσινού για εγκυμοσύνη: “Εμείς οι γυναίκες έχουμε έναν άλλο κώδικα”

HerNewskl

Μπέσυ Μάλφα: Δεν υπάρχει συνταγή για επιτυχημένο γάμο

Her News

Πηγή Δεβετζή: “Δοκίμασα τον γάμο και απέτυχα, ήταν το μεγαλύτερο λάθος”

Her News