HerNews.gr
Διεθνή

Britney Spears: Πως το οικογενειακό τραύμα οδήγησε τον πατέρα της να της ασκήσει “δικτατορικό έλεγχο”

Μια τρομακτική νέα ιστορία επιχειρεί να εξηγήσει γιατί η τραυματική ανατροφή του πατέρα της Britney Spears τον οδήγησε να «ασκήσει δικτατορικό έλεγχο» πάνω στη σούπερ σταρ της ποπ για 13 χρόνια της ενήλικης ζωής της.

Το τελευταίο εξώφυλλο του περιοδικού της Νέας Υόρκης, “House of Spears” , παρουσιάζει μια ιστορία καταχρηστικών συμπεριφορών και τραγικών θανάτων που ταλαιπώρησαν τον Jamie Spears ως παιδί και τελικά τον είδαν να αποτυγχάνει να σπάσει τον κύκλο ενώ μεγάλωνε τα δικά του παιδιά.

Ο Jamie είχε την πρώτη του τραυματική εμπειρία σε ηλικία 4 ετών το 1957, όταν πέθανε ο μόλις 3 ημερών αδελφός του, Austin. Εννέα χρόνια αργότερα, η μητέρα τους, Emma Jean Forbes Spears, αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα σε ηλικία 31 ετών ενώ στεκόταν στον τάφο του Austin.

Ο πατέρας του Τζέιμι, Τζούν Όστιν Σπίαρς, ξαναπαντρεύτηκε μόλις οκτώ μήνες μετά την αυτοκτονία της συζύγου του, με την Τζο Αν Μπλάκγουελ, η οποία αργότερα τον κατηγόρησε στο δικαστήριο ότι την ξυλοκόπησε, τη δυσφημούσε «συνεχώς» και ότι διέπραξε «πολλές πράξεις σκληρότητας» απέναντί ​​της.

Τα παιδιά του Τζουν Όστιν και της Τζο Αν, δήλωσαν ότι ο μπαμπάς τους έβαλε τη μαμά τους στο ίδρυμα παρά τη θέλησή της πριν τη χωρίσει.

«Κατέστρεψε την Έμα Τζιν και κατέστρεψε τη μαμά μου», είπε ο Τζόν Μάρκ.«Τους έστελνε και τους δύο στο Mandeville (ψυχιατρείο στη Λουιζιάνα) από καιρό σε καιρό. Οπότε δεν εκπλήσσομαι πολύ για το τι έκανε ο Jamie στην Britney. Όλα έχουν να κάνουν με τον έλεγχο με τους άντρες των Spears».

Eπίσης ο γάμος του με τη μητέρα της Britney, Lynne Spears, παραλίγο να τελειώσει αφού την απάτησε το 1979 με μια γυναίκα που γνώρισε σε ένα μπαρ και πάλεψε με τον αλκοολισμό για δεκαετίες .

 Επιπλέον, ο Jamie και η Lynne, αντιμετώπισαν οικονομικές δυσκολίες, κάνοντας αίτηση πτώχευσης μόλις τρεις μήνες πριν η Britney κυκλοφορήσει το ντεμπούτο σινγκλ της, “Baby One More Time”, το 1998.

Σύμφωνα με την εγκεκριμένη από το δικαστήριο ρύθμιση , η οποία συνήθως προορίζεται για ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρίες, ο Jamie ανέλαβε σχεδόν τον πλήρη έλεγχο των προσωπικών, ιατρικών και οικονομικών αποφάσεων της Britney.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Αυτός είναι ο λόγος που τσακώνονται συνήθως

HerNews ka

Meghan Fox: Η εξομολόγηση που έκανε για την αποβολή που είχε

HerNewskl

Συγκλονίζει η Cardi B με την εξομολόγησή της: «Έχασα τον εαυτό μου»

HerNews ka