HerNews.gr
Διεθνή

Συγκλονίζει η Cardi B με την εξομολόγησή της: «Έχασα τον εαυτό μου»

Η Cardi B παραδέχτηκε ότι «φοβόταν» να ζήσει τη ζωή της μετά από ένα μπαράζ αρνητικών σχολίων στα social media πέρυσι.

«Απλώς νιώθω ότι έχασα τον εαυτό μου με τα πάντα», είπε κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης για τη σειρά «360 with Speedy» του Complex.

«Πολλοί μουσικοί σχολιαστές και πολλοί άνθρωποι λένε, “Φοβάται να κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ, φοβάται να κάνει μουσικη”», θυμάται.

«Όπως πέρυσι, μετά βίας κυκλοφόρησα μουσική», συνέχισε. «Είναι ακριβώς σαν να φοβόμουν να κάνω τα πάντα».Offset και Cardi B πιάνονται χέρι χέριΤο 2023, η 31χρονη καλλιτέχνης που κέρδισε Grammy κυκλοφόρησε μόνο το “Bongos” με τη Megan Thee Stallion. Δεν έχει κυκλοφορήσει άλμπουμ από το “Invasion of Privacy” του 2018, αλλά παρέμεινε στον χώρο με τα χρόνια με σινγκλ όπως το “Up” και το “WAP”.

«Φοβόμουν να βγω ζωντανά, φοβόμουν να δημοσιεύσω μια φωτογραφία, φοβόμουν να πάω στο κλαμπ και μετά την επόμενη μέρα να δω κόσμο, τι θα πουν για μένα και τα πάντα», είπε περαιτέρω η Cardi. «Φοβόμουν να κάνω τα πάντα».

Εξέφρασε επίσης την απογοήτευσή της για μια έξοδο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Offset.

Η Cardi είπε ότι φιλήθηκαν στο αυτοκίνητό τους και ως εκ τούτου γέμισε με κόκκινο κραγιόν «παντού». Για να κρύψει τους λεκέδες, κάλυψε το πρόσωπό της με ένα iPhone.Η Cardi B χαμογελά«Το μόνο που βλέπω την επόμενη μέρα είναι, “Ω, η Cardi έφτιαξε τη μύτη της!”» θυμήθηκε. «Δεν θέλω καν οι άνθρωποι να ξέρουν πού βρίσκομαι ή τι κάνω… κάθε μέρα είναι κάτι καινούργιο».

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Cardi πολέμησε επανειλημμένα με σχολιαστές που υπέθεσαν ότι εκείνη και ο Offset ήταν ξανά μαζί όταν πέρασαν τις διακοπές των Χριστουγέννων ο ένας με τον άλλον και τα δύο παιδιά τους.

«Σκ@@ε», απαίτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια ενός ξεσπάσματος εν μέσω εικασιών συμφιλίωσης. «Είπα ότι ήμουν ξανά μαζί με κάποιον;! Το είπα αυτό;»

Η Cardi B επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους τον Δεκέμβριο, μήνες αφότου πήγαν μαζί στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού εν μέσω φημών ότι της ήταν άπιστος.

Cardi B – Offset: Πυροδοτούν εικασίες συμφιλίωσης αφού πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα μετά τον χωρισμό

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μιχαήλ & Ραίσα Γκορμπατσόφ: Μια ιστορία αγάπης με φόντο τον Ψυχρό Πόλεμο

Her News b

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Έδιωξαν ηλικιωμένο γείτονα που ήθελε να τους κάνει ένα δώρο

HerNews ka

NASA: Μαύρη τρύπα “καταβροχθίζει” περιπλανώμενο αστέρι – Εντυπωσιακές εικόνες

Her News