HerNews.gr
Διεθνή

Μπραντ Πιτ: Ξανά ερωτευμένος; -Με ποια γνωστή κυρία έκανε δημόσια εμφάνιση

brad

O Μπραντ Πιτ εθεάθη μαζί με την Ινές ντε Ραμόν το βράδυ της Κυριακής σε συναυλία του Μπόνο στο Λος Άντζελες.

Οι δυο τους φέρεται να έφτασαν μαζί γύρω στις 8 μ.μ. πριν συναντηθούν με μερικούς από τους διάσημους φίλους του Μπραντ Πιτ όπως η Σίντι Κρόφορντ, ο Ράντ Γκέρμπερ και ο Σον Πεν.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ο Μπραντ Πιτ, φαίνεται να κρατά τα χέρια της και να την τραβάει προς το μέρος του, καθώς οι δύο τους είναι έξω από το Orpheum Theatre.

Μετά τη διασκεδαστική συναυλία, ο Μπραντ Πιτ εθεάθη να φεύγει με το Tesla του ενώ η Ντε Ραμόν φέρεται να έφυγε με τον σωματοφύλακα του.

Η Ίνες ντε Ραμόν  ήταν παντρεμένη με τον Πολ Γουέσλι και οι 2 τους ανακοίνωσαν ότι θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους τον Σεπτέμβριο μετά από σχεδόν τρία χρόνια γάμου.

«Η απόφαση να χωρίσουν είναι αμοιβαία και έλαβε χώρα πριν από πέντε μήνες», είπε ένας εκπρόσωπος του ζευγαριού στο People εκείνη την εποχή, προσθέτοντας ότι το ζευγάρι ζούσε χωριστά.

Από την άλλη, ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί εξακολουθούν να μάχονται για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους και μερικές από τις κοινές τους επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς ενός αμπελώνα 60 εκατομμυρίων δολαρίων στη νότια Γαλλία.

angelina jolie

Παρά το γεγονός ότι ο Πιτ έχει συνδεθεί με πολλές γυναίκες μετά τον χωρισμό τους το 2016, ο ηθοποιός δίσταζε να βγει επίσημα με κάποια από φόβο ότι θα μπορούσε να βλάψει τη σχέση του με τα παιδιά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Wednesday»: Η πρωταγωνίστρια της σειράς Jenna Ortega κέρδισε 10 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram

HerNews ka

Αποκλειστικό: Η Σοφία Χατζηπαντελή στο Φεστιβάλ των Καννών (Φωτογραφίες)

HerNewskl

Μάρθα Στιούαρτ: “Αν μπορούσα, θα έβγαινα με τον Πιτ Ντέιβιντσον. Είναι γλύκας!”

Her News