HerNews.gr
Διεθνή

«Wednesday»: Η πρωταγωνίστρια της σειράς Jenna Ortega κέρδισε 10 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram

Η Jenna Ortega απέκτησε περισσότερους από 10 εκατομμύρια νέους ακόλουθους στο Instagram σε μόλις 10 ημέρες  μετά την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία της νέας της σειράς στο Netflix, «Wednesday».

Η 20χρονη ηθοποιός είχε 9,39 εκατομμύρια ακόλουθους την ημέρα που το Netflix έκανε την πρεμιέρα της σειράς τον περασμένο μήνα και αυτή τη στιγμή η  Jenna Ortega μπορεί να υπερηφανεύεται για τους 24,3 εκατομμύρια ακόλουθους.

H Jenna υποδύεται την Wednesday Addams στην spin-off σειρά «Addams Family» σε σκηνοθεσία του Tim Burton. Έχει εμφανιστεί στο παρελθόν σε εκπομπές και ταινίες όπως “Stuck in the Middle”, “Jane the Virgin”, “You” και “The Babysitter: Killer Queen”.

Παρά τη ραγδαία άνοδο της φήμης, η Ortega παραδέχτηκε πρόσφατα ότι εξακολουθεί να προσαρμόζεται στις πιέσεις που της προκαλούν οι απόψεις όλων για εκείνη.

«Δεν παρακολουθώ πάντα τι έχω κάνει. Κάνω υπερβολική κριτική στον εαυτό μου και καταστρέφει την αυτοεκτίμησή μου», είπε στο People σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε αυτή την εβδομάδα.

Αλλά η Ortega παραδέχτηκε ότι γεννήθηκε λίγο πολύ για να παίξει το ρόλο της Wednesday Addams.

«Οι άνθρωποι μου έλεγαν ότι της μοιάζω από όταν ήμουν έξι ετών», είπε. «Και έχω μια αρκετά σκοτεινή αίσθηση του χιούμορ».

Έπρεπε όμως να κάνει κάποιες αλλαγές στην συμπεριφορά της για να υποδυθεί σωστά τον ρόλο.

«Έπρεπε να κάνω τα πράγματα κάπως διαφορετικά με τη σωματική μου κατάσταση και τον τρόπο που περιποιούμουν τον εαυτό μου», δήλωσε η Jenna

«Η Wednesday έχει σχεδόν μια κοινωνική αμηχανία. Έτσι, όταν κάνει τοξικά, χειριστικά πράγματα, ξέρετε ότι δεν προέρχεται από κακόβουλη πρόθεση».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζένιφερ Λόπεζ: Έφαγε… πόρτα από το γυμναστήριο της – Έβρισε τους παπαράτσι

HerNews ka

Μάικλ Τζάκσον: Πως “γιόρτασε” τα 65α γενέθλιά του η κόρη του Πάρις

HerNews ka

Κριστιάνο Ρονάλντο: Θέλουν να τον απελάσουν απο τη Σαουδική Αραβία και αυτός είναι ο λόγος

HerNews ka