HerNews.gr
Διεθνή

Μάρθα Στιούαρτ: “Αν μπορούσα, θα έβγαινα με τον Πιτ Ντέιβιντσον. Είναι γλύκας!”

H Μάρθα Στιούαρτ έχει εκδηλώσει πολλές φορές το ενδιαφέρον της στους άνδρες, ενώ είναι γνωστή εδώ και χρόνια η αδυναμία που έχει στον Τζάστιν Μπίμπερ.

Ωστόσο, αυτή τη φορά, αναφέρθηκε σε έναν νέο celebrity που της έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και που τον θεωρεί χαριτωμένο και τρυφερό.

Η 81χρονη επιχειρηματίας δήλωσε στην εκπομπή «The Drew Barrymore Show» πως αν της δινόταν η ευκαιρία, θα ήθελε να βγει με τον πρώην της Κιμ Καρντάσιαν. Ο λόγος φυσικά, για τον Πιτ Ντέιβιντσον. Ο Πιτ στα μάτια της Μάρθα Στιούαρτ είναι «ένας γλύκας», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Μάρθα Στιούαρτ: “Ο Πιτ Ντέιβιντσον ξέρει πώς… να μπαίνει και να βγαίνει”

Αν και την κάνει να διστάζει λίγο το γεγονός ότι «έχει βγει με τόσες γυναίκες», όπως είπε, η ίδια τον θεωρεί πολύ χαριτωμένο. Τόνισε, παράλληλα, πως δεν θα έχανε με τίποτα την ευκαιρία να τον συναντήσει από κοντά.

«Δεν λέω ότι είναι κακό που έχει βγει με τόσες γυναίκες. Αντιθέτως, είναι καλό. Νομίζω πως είναι πολύ χαριτωμένος. Τον γνωρίζω», είπε η Μάρθα Στιούαρτ. Έπειτα εξήγησε στη Μπάριμορ πως είχε βρεθεί στην ίδια παρέα με τον Ντέιβιντσον και τον Τζάστιν Μπίμπερ.

«Είναι πιο τρυφερός από τον Μπίμπερ. Είναι καλός τύπος. Πολύ καλός. Και ξέρει πως… να μπαίνει και να βγαίνει», δήλωσε χιουμοριστικά η Στιούαρτ.

H ίδια, τέλος, τόνισε πως «τώρα που χώρισε με την Καρντάσιαν, είναι η ευκαιρία της να τον διεκδικήσει».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jada Pinkett Smith: Σπάει τη σιωπή της για τις κατηγορίες ότι ο Will Smith έκανε σεξ με τον Duane Martin

HerNews ka

Bruce Willis: Αποσύρεται ο ηθοποιός – Διαγνώστηκε με αφασία σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας

Her News b

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Δείτε πως γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους

HerNews ka