HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Χριστίνα Παππά: Ξέσπασε σε δάκρυα για τον γιο της – «Είναι ο τέλειος μπαμπάς και σύζυγος»

Η Χριστίνα Παππά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Open Weekend», το μεσημέρι του Σαββάτου,  και μίλησε στην Ελένη Τσολάκη για τον γιο της Δημήτρη και τη σύντροφό του Άννα Μπεζάν.

Η γνωστή επιχειρηματίας, η οποία πριν λίγες εβδομάδες έγινε γιαγιά για πρώτη φορά μίλησε συγκινημένη για τον ερχομό της εγγονής της, Χριστίνας, και τον γιο της, Δημήτρη Παππά.

Χριστίνα Παππά: « Η Άννα δεν με ρωτάει, αλλά εγώ της λέω τις συμβουλές μου»

«Για μένα η Άννα Μπεζάν είναι κόρη μου και το παιδί του παιδιού μου είναι παιδί μου. Άστα! Η Άννα δεν με ρωτάει συμβουλές, έχει τον δικό της τρόπο. Εγώ της λέω τις συμβουλές μου. Δεν είμαι η κακιά πεθερά, ούτε επεμβαίνω» ανέφερε.

«Παίρνω περισσότερο το μέρος της Άννας παρά του Δημήτρη» συμπλήρωσε η Χριστίνα Παππά, η οποία έχει επανειλημμένα δηλώσει την αγάπη που έχει στη σύντροφο του γιού της. Σε προηγούμενη συνέντευξή της μάλιστα είχε δηλώσει πως σε όλη της τη ζωή ήθελε μία κόρη και «ο Θεός της έφερε την Άννα».

«Θα βάλω τα κλάματα για το παιδί μου, τον θαυμάζω πάρα πολύ»

Μόλις η συζήτηση έφτασε στον γιό της, Δημήτρη Παππά, η Χριστίνα δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή της.

«Όχι επειδή είναι παιδί μου, αλλά είναι ο τέλειος σύζυγος, τέλειος πατέρας. Τώρα θα βάλω τα κλάματα για το παιδί μου, συγκινούμαι. Είναι ο τέλειος μπαμπάς, τον θαυμάζω πάρα πολύ. Συγγνώμη από τότε που πήγα και μετά έχουν συμβεί στη ζωή μου διάφορα πράγματα, που με κάνουν υπερευαίσθητη. Δεν θα ήθελα να τα συζητήσω» δήλωσε αρχικά.

Και συνέχισε: «Είμαι πολύ περήφανη για το παιδί μου, είναι ο τέλειος σύντροφος, ο τέλειος μπαμπάς, όλα. Στην αρχή με αντιμετώπιζε σαν κούκλα. Μετά έκανε μια εγχείρηση, ταράχτηκα και κατάλαβα τη μητρότητα. Μεγαλώσαμε μαζί. Είμαστε φίλοι, είμαι μάνα. Στην πορεία χάθηκε αυτό η μητέρα, οι συμβουλές, το αυστηρή. Τον είχα κάνει σαν να είναι το φιλαράκι μου, ο αδερφός μου κι ο γιος μου» εξομολογήθηκε η Χριστίνα Παππά και ξέσπασε σε δάκρυα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπέσυ Μάλφα: Δεν υπάρχει συνταγή για επιτυχημένο γάμο

Her News

«Το Αύριο Μας Ανήκει»: Γνωρίστε τους χαρακτήρες της νέας δραματικής σειράς

Her News

«Fishy»: Γιάννης Τσιμιτσέλης & Γιάννης Ζουγανέλης πάνε… Σπέτσες!

Her News