HerNews.gr
Αφιερώματα

Παγκόσμια ημέρα του άνδρα: Λέμε χρόνια πολλά σε εκείνους που το αξίζουν!

Παγκόσμια ημέρα του άνδρα σήμερα αλλά μην βιαστείτε να πείτε χρόνια πολλά σε όλους γιατί πολλοί δεν το αξίζουν.

Άνδρας δεν είναι μόνο εκείνος που είναι βιολογικά και γενετικά αρσενικό, αλλά και αυτός που ξέρει να συμπεριφερθεί σαν άνδρας.

Γράφει η Κατερίνα Αλεξανδρίδου

Εγώ λοιπόν θέλω να πω χρόνια πολλά, σε εκείνους τους άνδρες που μπορούν και “τιμούν τα παντελόνια τους”. Σε εκείνους που ξέρουν πως να αγαπούν και πως να φροντίζουν μια γυναίκα.

Σε εκείνους τους άνδρες που σέβονται την γυναίκα που έχουν δίπλα τους όπως σέβονται την μητέρα και την αδερφή η τους και όπως θα ήθελαν στο μέλλον να σεβαστούν και την κόρη τους.

Στον άνδρα που δεν παραμυθιάζει, που λέει τα πράγματα με το όνομα τους, που δεν φοβάται να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Που κάνει τα πάντα για να βλέπει ευτυχισμένη την κοπέλα ή την γυναίκα του.

Σε εκείνους που μας κάνουν να νιώθουμε ασφάλεια μαζί τους. Και κυριολεκτικά και μεταφορικά. Σε εκείνους που περπατούν δίπλα μας και μας κρατούν από το χέρι και όχι μπροστά μας.

Σε αυτούς που όταν αρρωσταίνουν κάνουν σαν μικρά παιδάκια και που τόσο λατρεύουμε να τους φροντίζουμε. Που δεν μπορούμε να κοιμηθούμε αν δεν τους νιώθουμε δίπλα μας. Που η αγκαλιά τους μας κάνει να τα ξεχνάμε όλα.

Στον άνδρα που ξέρει να τηρεί τον λόγο του, που δεν αθετεί τις υποσχέσεις του και που αν δεν είναι σίγουρος για κάτι ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ.

Χρόνια πολλά σε όλους αυτούς λοιπόν που κάνουν την κάθε μέρα μας καλύτερη, που μας δείχνουν ότι μας αγαπάνε ακόμα και χωρίς να το λένε.

Και τέλος μην ξεχνάτε… το λέει και η λέξη… άνδρας είσαι ΑΝ ΔΡΑΣ!!!!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νίκος Γκάτσος: Σαν σήμερα «έφυγε» ο ο «αμοργιανός» ποιητής

Her News

Η επιτυχία έχει όνομα: «Πάνος Κιάμος» – Ο καλλιτέχνης που αφήνει τη δουλειά του να μιλάει γι αυτόν

Her News

Chevalier: Γιατί οι γαλαζοαίματοι, οι μαφιόζοι, οι ράπερς και οι… νάρκισσοι φορούν δαχτυλίδι στο μικρό δάχτυλο

Her News