HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Καινούργιου: Η ατάκα για τη Φαίη Σκορδά και την τηλεθέαση

Κοινές δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκαναν το βράδυ της Δευτέρας Σταματίνα Τσιμτσιλή, Φαίη Σκορδά και Κατερίνα Καινούργιου.

Οι τρεις κυρίες της τηλεόρασης, που βρέθηκαν στο πάρτι της Ζήνας Κουτσελίνη, ρωτήθηκαν αν θα επιθυμούσαν να συνεργαστούν μαζί, στην περίπτωση που κάποιος τηλεοπτικός σταθμός τους έκανε πρόταση.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είμαστε επαγγελματίες μίας σύγχρονης γενιάς που σέβεται τους άλλους»

«Εναλλάξ, δύο ημέρες η μία, δύο η άλλη. Είναι τόσο θεωρητικό το σενάριο που είναι στη λογική «αν η γιαγιά μου είχε ροδακια…». Είμαστε και οι τρεις επαγγελματίες μίας πιο σύγχρονης γενιάς που σέβεται τους άλλους. Eίμαστε της ευγενούς άμιλλας, οπότε μακάρι να συνυπήρχαμε» απάντησε με χαμόγελο η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με την Κατερίνα Καινούργιου να συνεχίζει με χιούμορ: «Εξαρτάται αν ήταν μεγάλο το ποσό…». Όπως τόνισε, είπε ναι στον Alpha επειδή παίρνει καλή πάσα από το Happy Day.

«Εμείς οι δύο το έχουμε ζήσει. Και γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχει ένα δέσιμο που άσχετα από την καθημερινότητα που δεν την μοιραζόμαστε, δεν φεύγει. Εγώ διασκεδάζω με την Κατερίνα» απάντησε με τη σειρά της η Φαίη Σκορδά.

Κατερίνα Καινούργιου: «Αν η Φαίη Σκορδά κάνει περισσότερα νούμερα, θα στείλω συγχαρητήρια»

Στην ερώτηση για το αν κάνει περισσότερα νούμερα η Φαίη Σκορδά και το αν θα της έστελνε συγχαρητήρια, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε όλο νόημα: «Στην παρούσα φάση, αν κάνει, θα της στείλω, για πολλούς λόγους». Τότε η Φαίη Σκορδά αποχώρησε από τις κοινές δηλώσεις.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ηλίας Ψινάκης: Η πρόταση «φωτιά» που έκανε στην Ελένη Μενεγάκη

Her News

Αντώνης Κανάκης για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Ήταν μία από τις χειρότερες στιγμές, μας πλήγωσε»

Her News

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ο φόβος έχει μετριαστεί, δεν έχει φύγει.»

Her News