HerNews.gr
Διεθνή

Marilyn Monroe: Τα προσωπικά της αντικείμενα βγαίνουν σε δημοπρασία

Μια σειρά από προσωπικά αντικείμενα της Marilyn Monroe βγαίνουν για άλλη μια φορά σε δημοπρασία, δηλαδή αν η Kim Kardashian δεν τα πάρει πρώτα στα χέρια της. 

Η Julien’s Auctions και το TCM Present: Icons & Idols Hollywood συνεργάζονται για να προσφέρουν στους θαυμαστές την ευκαιρία να κατέχουν 175 αντικείμενα που ανήκαν στο παρελθόν στη Monroe σε μια δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί τόσο αυτοπροσώπως όσο και διαδικτυακά στις 17 και 18 Δεκεμβρίου.

Ένα από τα πιο περιζήτητα μετά από κομμάτια της συλλογής είναι βέβαιο ότι θα είναι μια χειρόγραφη επιστολή από τον Τσαρλς Στάνλεϊ Γκίφορντ, τον άνθρωπο που πρόσφατα αποδείχθηκε ότι είναι ο πατέρας του ηθοποιού μέσω τεστ DNA.

Marilyn Bob

Ένα δελτίο τύπου που ανακοινώνει την πώληση αναφέρει: «Αυτή η κάρτα είναι το μόνο γνωστό υλικό τεχνούργημα που δημιουργεί οποιαδήποτε σύνδεση ή επικοινωνία μεταξύ του Gifford και της διάσημης κόρης του».

Συνεχίζει λέγοντας ότι πιστεύουν ότι ο Gifford παρέδωσε με το χέρι την κάρτα στην σταρ του κινηματογράφου όταν ήταν στο νοσοκομείο. Ο Scott Fortner, ιστορικός και συλλέκτης της Monroe, είπε στο People : «Ανακάλυψα την κάρτα καθαρά τυχαία ενώ ετοίμαζα τα προσωπικά αρχεία της Marilyn για δημοπρασία στις δημοπρασίες Julien’s.

Αυτή είναι η μόνη γνωστή τεκμηριωμένη απόδειξη μιας σχέσης μεταξύ της Monroe και του Gifford, η οποία λύνει το μυστήριο του εάν γνώριζε ή είχε επαφή με τον βιολογικό της πατέρα».

monroe

Η κάρτα, στην οποία απεικονίζεται ένα μικρό κορίτσι να στέκεται πάνω σε μια μουσική νότα, αναμένεται να πουληθεί μεταξύ 2.000 και 3.000 δολαρίων.

«Αγαπητή Marylyn», αρχίζει το χειρόγραφο μήνυμα μέσα, με το όνομα της Monroe να είναι γραμμένο λάθος. Στη συνέχεια, το προγραμμένο κείμενο της κάρτας λέει: «Αυτό το χαρούμενο μικρό σημείωμα  έρχεται ειδικά για να πει ότι πολλές σκέψεις και ευχές, επίσης, είναι μαζί σου κάθε μέρα».

Στο οποίο ο Gifford πρόσθεσε, «λίγη προσευχή επίσης», υπογράφοντας την κάρτα, «Stanley Gifford, Red Rock Dairy Farm, Hemet, Calif».

Το πραγματικό όνομα της Marilyn ήταν Norma Jeane Mortenson και γεννήθηκε από την Gladys Pearl Baker, μια από τις πρώην γυναίκες του Gifford.

Ωστόσο, η Monroe δεν είχε σχέση με τον πατέρα της μεγαλώνοντας. Το δελτίο τύπου της δημοπρασίας εξηγεί: «Πιστεύεται ότι ο Gifford δεν ήθελε να στενοχωρήσει τη γυναίκα και τα παιδιά του επιτρέποντας στη Monroe να είναι μέρος της ζωής του».

Εκτός από αυτό το σπάνιο προσωπικό τεχνούργημα, η δημοπρασία θα περιλαμβάνει επίσης πολλά από τα προϊόντα ομορφιάς της Monroe, όπως κραγιόν, ψεύτικες βλεφαρίδες, σκιές ματιών και πολλά άλλα.

Θα υπάρχουν επίσης διαθέσιμα πολλά φορέματα που έχουν ανήκαν και έχουν φορεθεί από την Monroe, με μερικά να αναμένεται να κοστίζουν έως και 80.000 δολάρια.

Επιπλέον σημειώσεις και αλληλογραφία θα τεθούν επίσης στο μπλοκ της δημοπρασίας, καθώς και φωτογραφίες, το προσωπικό της βιβλιάριο επιταγών, η τελευταία της κάρτα μέλους Screen Actors Guild και ένας ιατρικός φάκελος που σχετίζεται με μια αισθητική επέμβαση που είχε κάνει και αναμένεται να πουληθεί για 30.000 δολάρια .

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πικέ: Τον αποδοκίμασαν στον αγώνα Ρεάλ-Μπαρτσελόνα επειδή απάτησε τη Σακίρα

Her News b

Βασιλιάς Κάρολος: Θα τον επισκεφθούν τα εγγόνια του, Άρτσι και Λίλιμπετ

HerNews ka

Μελίντα Γκέιτς: Τι αγόρασε λίγο πριν από το διαζύγιο;

Her News b