HerNews.gr
Διεθνή

Βασιλιάς Κάρολος: Θα τον επισκεφθούν τα εγγόνια του, Άρτσι και Λίλιμπετ

Ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να φέρει την πριγκίπισσα Λίλιμπετ και τον πρίγκιπα Άρτσι για να επισκεφθούν τον άρρωστο βασιλιά Κάρολο στην Αγγλία, σύμφωνα με έναν βασιλικό ειδικό.

Η πρόσφατη διάγνωση καρκίνου του βασιλιά Κάρολου δημοσιοποιήθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα, ωθώντας τον Δούκα του Σάσεξ να πετάξει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να επανενωθεί με τον πατέρα του.

Η δημοσιογράφος Lynn Carrat πιστεύει ότι η κρίση υγείας έκανε τον Χάρι να συνειδητοποιήσει τη σημασία της οικογένειας στη ζωή του.«Από τη διάγνωση καρκίνου του Βασιλιά Κάρολου και το γρήγορο ταξίδι του Χάρι, νομίζω ότι ο Χάρι αντιλήφθηκε πόσο κρίσιμη είναι η οικογένεια για αυτόν», είπε η Carrat στη Mirror.

«Υποψιάζομαι ότι θα θέλει να φέρει τα παιδιά του, τη Λίλιμπετ και τον Άρτσι, στο Ηνωμένο Βασίλειο για να επισκεφτούν τον παππού τους».

Γιατί το ταξίδι προγραμματίστηκε τόσο βιαστικά;

Η Λίλιμπετ γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες και φέρεται να έχει γνωρίσει τον παππού της μόνο μία φορά. Ο Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ , διαμένουν επί του παρόντος στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια με τα παιδιά τους.

«Οι συναντήσεις με τον Βασιλιά ήταν σπάνιες και δεν έχουν σχέση με τον παππού από τη μητέρα τους, οπότε πιστεύω ότι ο Χάρι θα ήθελε να ενισχύσει τον δεσμό τους με τον Βασιλιά Κάρολο», συνέχισε η δημοσιογράφος.«Τώρα που τα παιδιά έχουν μεγαλώσει λίγο, είμαι βέβαιη ότι ο Άρτσι και η Λίλιμπετ θα κάνουν πιο συχνές επισκέψεις στο Ηνωμένο Βασίλειο».

«Υπάρχει επίσης ελπίδα ότι η ασθένεια του πατέρα τους θα φέρει τον Χάρι και τον Γουίλιαμ πιο κοντά στο μέλλον και θα επιτρέψει στον Άρτσι και τη Λίλιμπετ να έρθουν πιο κοντά με τον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις. Αλλά αυτό θα πάρει χρόνο».Meghan Markle 'hadn't earned the right' to call daughter Lilibet leaving  Queen 'furious' - Mirror OnlineΟι εντάσεις ήταν υψηλές μεταξύ του Χάρι, του αδελφού του Γουίλιαμ και της υπόλοιπης βασιλικής οικογένειας από τότε που ο Χάρι και η Μέγκαν παραιτήθηκαν ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και εγκαταστάθηκαν στη Βόρεια Αμερική.

Ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν επικρίνει δημόσια τη βασιλική οικογένεια σε πολλές περιπτώσεις, αλλά φαίνεται να αλλάζουν τον τόνο τους υπό το φως της κρίσης υγείας του βασιλιά.

Πρίγκιπας Χάρι: Μιλά για πρώτη φορά για όλους & για όλα – «Αγαπώ την οικογένειά μου»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Britney Spears: Αναγκαζόταν να τρώει μόνο κονσέρβες για δυο χρόνια

HerNews ka

Ιαπωνία: Πέθανε ο Σίνζο Άμπε

Her News

Jane Fonda: “Έχω διαγνωστεί με λέμφωμα non-Hodgkin και έχω ξεκινήσει χημειοθεραπείες”

HerNewskl