HerNews.gr
Social News

Google: Ποιοι είναι οι celebrities με τις πιο πολλές αναζητήσεις το 2022

Πολλές ήταν οι εξελίξεις από τον κόσμο των celebrities που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του κόσμου φέτος. Μία από αυτές, ήταν, όπως είναι φυσικό, η πολύκροτη δίκη μεταξύ Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ, αφού εκείνη αποκάλεσε τον εαυτό της επιζήσασα από ενδοοικογενειακή κακοποίηση σε ένα άρθρο της Washington Post το 2018.

Η δίκη και η επακόλουθη ήττα της ηθοποιού την έφερε στην κορυφή των αναζητήσεων του Google το 2022.

Στην κορυφή των αναζητήσεων της Google η Άμπερ Χερντ

Με μέσο όρο 5,6 εκατομμύρια αναζητήσεις τον μήνα στις ΗΠΑ, η 36χρονη ηθοποιός κατέλαβε την πρώτη θέση στη λίστα με τις πιο δημοφιλέστερες αναζητήσεις του Google, σύμφωνα με το CelebTattler.

Ο ιστότοπος ανέλυσε σημεία δεδομένων από τις τάσεις της αναζήτησης Google το 2022 και παρακολούθησε πάνω από 150 διασημότητες. Ο Τζόνι Ντεπ ήταν ο δεύτερος σε αυτή τη λίστα, με 5,5 εκατομμύρια αναζητήσεις το μήνα.

Άλλες διάσημες προσωπικότητες που απασχόλησαν επίσης έντονα τα μέσα ήταν, μεταξύ άλλων, ο Έλον Μασκ, η Κιμ Καρντάσιαν, η βασίλισσα Ελισάβετ, ο Πιτ Ντέιβιντσον και ο Τομ Μπρέιντι με τη Ζιζέλ Μπούντχεν.

Βασίλισσα Ελισάβετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε σε ηλικία 96 ετών και σύσσωμα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξέδωσαν δεκάδες χιλιάδες δημοσιεύματα για τον θάνατό της, μιλώντας για τη γυναίκα που παρέμεινε στον βρετανικό θρόνο περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Ο θάνατός της που συγκλόνισε τον κόσμο, προκάλεσε 4,3 εκατομμύρια αναζητήσεις κατά μέσο όρο το μήνα στη Google.

Τομ Μπρέιντι και Ζιζέλ Μπούντχεν

Η διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα σε Τομ Μπρέιντι και Ζιζέλ Μπούντχεν, που τους οδήγησε και σε ένα διαζύγιο, συγκέντρωσε 4,06 εκατομμύρια αναζητήσεις κατά μέσο όρο το μήνα.

Πιτ Ντέιβιντσον και Κιμ Καρντάσιαν

Το ξαφνικό ειδύλλιο του Πιτ Ντέιβιντσον και της Κιμ Καρντάσιαν, διήρκεσε περίπου 8 μήνες και σε αυτό το χρόνικο διάστημα, η τηλεπερσόνα σημείωσε 3,4 εκατομμύρια αναζητήσεις τον μήνα, ενώ ο Πιτ Ντέιβιντσον, κατέγραψε 3,2 εκατομμύρια.

Έλον Μασκ

Ο ‘Ελον Μασκ, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, που έχει «ταράξει νερά» στο Twitter, κατέλαβε την 7η θέση, με συνολικά 3,19 εκατομμύρια αναζητήσεις στο Google το μήνα.

Γουίλ Σμιθ

Ο Γουίλ Σμιθ, μετά από το περίφημο χαστούκι των Όσκαρ, που έκανε τον γύρο του κόσμου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από τη στιγμή που προβλήθηκε, έκανε κατά μέσο όρο 3,15 εκατομμύρια αναζητήσεις.

κρις ροκ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γέννησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι

Her News

Σάκης Τανιμανίδης: Η υπέροχη έκπληξη απο τη Χριστίνα Μπόμπα και τις δίδυμες κόρες τους για τα γενέθλια του!

Her News

Χρήστος Μάστορας: “Η τοξική επιθετικότητα της εποχής μεγεθύνεται σε κάποια μέσα κοινωνικής δικτύωσης”

HerNewskl